søndag den 9. september 2012

En aktiv weekend....

Ja weekenden her på matriklen har stået i aktivitetens tegn....

Igår var vi til cykelrally på drengenes skole, et årligt arrangement, hvor de hver har deres sponsorer, de kan finde hvor mange de vil, der sponsorere penge pr. km de har kørt (heldigvis kan man sætte maximum på).
For mine drenges vedkommende er det familie og venner der sponsorerer. Det de tjener ind går halvdelen til klassekassen og resten går til noget til børnene på skolen f.eks. nyt til skolegården eller et år var det en vandbeholder som gør at de kan hente iskoldt vand.

Men synes i skal se lidt billeder, for det er sørme da imponerende som ungerne går op i det. Selv de små fra børnehaveklassen hjuler afsted på deres små cykler uden gear og nogle får cyklet 20 km.
Simon er ikke lige den mest konkurrenceminded dreng, og han står lidt af når det er at det drejer sig om konkurrence, så han fik cyklet 14 km, hvilket også var flot...
Sune derimod kan ikke se en konkurrence uden, at han forsøger at vinde den.... Så han cyklede da lige 54 km. Om han vandt vides ikke endnu, det får han afvide i løbet af ugen.

Her står de alle klar til at starte først er det mellemtrinnet og derefter indskolingen, for de store er ude og løbe en lang tur sammen med nogle af lærerne.
Det er sune der kommer på sin racer bagved.

Og her kommer simon i sit helt eget tempo overhovedet ikke påvirket af, at der er lidt intern konkurrence

Og dagen idag har skam også været aktiv.... ved sørme ikke lige, hvad der skete for mig idag, da jeg absolut ikke er den type der farer rundt og laver huslige ting i hjemmet.

Men idag fik jeg gjort 
hele underetagen ren, 
har fået vasket 5 maskinefulde tøj. 
handlet ind til den kommende uge.
bagt pizzasnegle og skinkehorn til drengenes madpakkerOg sørme om vi ikke også lige fik bagt lidt blåbærmuffins efter lis's opskrift
Jo jo og har skam også fået gået den daglige tur med Bertha på omkring 3,5 km.
Så stort klap på skulderen til mig selv idag. Har nu de sidste 14 dage gået med hunden hver dag, og været helt uden Cola (drak dog en enkelt i fredags) Men håber snart at der kommer lidt lækre resultater på vægten......


Og tænk i fredags kom der sørme da lige et krøllejern mere, så nu har jeg 2.... i hver sin størrelse... Ja heldig det kan jeg vist kun sige, at jeg er for tiden... Overvejer faktisk lidt om det er en fejl......


Håber at din weekend har været god, og at du har haft ligeså skønt vejr, som vi har haft her, solen har skinnet, dog blæste det en halv pelikan i går, men idag har det bare været helt skønt...
Har læst det skulle blive mindst ligeså godt imorgen..
Vi håber

God søndag aften til dig og dine

7 kommentarer:

 1. send lige en af de der blåbær muffin til nivå he he

  SvarSlet
  Svar
  1. det er næsten forsent ungerne og thomas synes de var vældig gode, men kan være at jeg kan bage nogen til når du kigger forbi en dag :-)

   Slet
 2. hej Marion
  skønt at ungerne kan inspireres til cykelløb
  - i disse vuelta tider :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er en god måde at få motionen ind også

   Slet
 3. hej
  det er da en kanon fed ide og rigtig sund... lige sådanne noget som børn og unge mennesker har brug for at få det ind igemmen leg.

  54 km vild at han kunne cykle så langt, syntes han fortjæner en gevinst også selvom han ikke er den der vinder det store res.

  du skriver at du har været go de sidste 2 uger, flot klaret, det er en sej kam at ville tabe sig. var der ikke noget med at du ville på den der Dukankuren ? hvordan er det gåde.
  jeg selv kæmper også min kamp mod de dumme kg. har beslutte at der kommer et lille indlæg når jeg har runde de føste -10 km så må vi se hvornår det kommer til at ske.

  have en forsat god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja kiloene har det nemmere med at komme på end at komme af må man sige... har prøvet det adskillige gange for at tage det hele på igen. Ja tænkte på den kur var på den i 2 dage også fandt vi på at skulle ud og sejle også var det altså ikke så nemt at få passet ind. Der skal planlægges meget med ens mad hele tiden og det irretere mig. Så satte mig ned og kiggede på det der var allermest galt ved min livsstil, og det var ingen motion og meget cola. Så fjernede det i første omgang og er begyndt at gå. Og så har jeg tilføjet mere frugt og grønt i min hverdag for vil også kunne holde ud at leve :-)
   ja det er en god ting de der har fundet på og de fleste af ungerne elsker det :-)

   Slet
 4. hej
  jeg giver dig ret, den kur er en man tager om det er meget få kg man skal tabge, for ellers kommer alt ens social liv på pause, så da jeg så den var det ikke en mulighed for mig.
  jeg tror på det du gør nu er sunder og det er vejen frem, så skal kg nok forsvinde lige så stille og roligt.

  jeg selv har brugt samme model og satte så en dato hvor det næste store skulle ske i mit liv, det var en dato ca 6 månder ud i fremtiden og for mig betød det mandag efter sommer ferien. der melde jeg mig på madlog og er så begyndt at tælle kcal. bruger stadig det jeg brugt 6 månder på at lære mig, spise mere grønt, få motion fast og skære ned på det usunde. tror det tager tid for krop og sjæl at vende en rytme.. jeg er nu på min 6 uge igang med at tælle kcal og hvor der har været plads til når jeg skulle noget et lille stykke kage eller ligen en gang om ugen ca, tabt 7,2 kg.. er så glad og tror på det den her gang. har beslutte mig for at nu holder ejg den kørene til jeg kør træt og så holder ejg en pause hvor det så vil handle om at holde vægten.
  hepper på dig og tro du ser et reslutat om du måler dig også selvom kg ikke er væk. motion gør jo noget ved kropen

  have en god dag.

  SvarSlet