fredag den 28. september 2012

I skammekrogen

Ligger min strikkeopskrift og strikketøj, og der har det ligget i nogle dage, havde det lige kort fremme dag, men kom straks igang med andre overspringshandlinger, hvilket medførte at huset nu står dejligt rent og skinnende, de kurve der var med rent vasketøj er lagt sammen og 2 kurve der har stået med diverse rod, blandt andet rigtig meget strygetøj er blevet strøget, så det føles næsten som at få nyt tøj igen, da dette vist har ligget i en del måneder, da strygning ikke ligefrem er ynglingsbeskæftigelsen.

Imorgen må det altså lige kigges på, nu går det ikke længere...

Nyt strikketøj er dog på pindene da jeg faldt over mine dalegarn opskrifter og kom i tanke om en trøje jeg absolut må strikke.... Og glemte da i min iver, at jeg havde en liste over prioriteringer mht. strik og sprang da straks over opskriften med en skøn iver....Har valgt at strikke den i lerke garnet og i pink.. Interessant farvevalg synes jeg selv eftersom, at jeg normalt kun har sorte, grå eller hvide trøjer, men hvad nogen gange skal der da prøves noget nyt... farven er nu ikke så god på billedet kunne jo godt lige have taget mig sammen til at lette måsen og ligge det på noget hvidt men indtil videre må i altså nøjes med denne udgave, for er simpelthen for doven efter dagens huslige opgaver....

Om lidt kommer der husk lige tandbørsten, og fredagsslikket er gjort klar ungerne er vildt spændte for iaften er et særligt afsnit, for mormor og morfar er med i husk lige tandbørsten, så vi glæder os meget til at se dem på tv :-)

Og kan med god samvittighed godt kaste lidt fra slikskålen i hovedet, for har skam været ude på den lange gåtur idag, vejret var jo skønt her til morgen :-)

Drengene har været på hyldebærrov, så imorgen skal vi have lavet noget hyldebærsaft.

Håber du får en skøn og dejlig fredagaften 

3 kommentarer:

 1. Hvis bare det var mig der havde lavet overspringshandlinger i form rengøring. Håber du får en god weekend

  SvarSlet
 2. Må indrømme at dine overspringshandlinger er mere effektive end mine..... Har ligget underdrejet et par dage med feber. Så jeg er både bagud med rengøring og strik. Tror alligevel at jeg i morgen vil bruge noget af dagen på at samle hyld til saft. Vi elsker det her i familien både koldt og varmt, så der skal samles meget.

  Nyd slik og strik

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. hej Marion
  den slags overspringshandlinger kunne jeg vist godt bruge her :o)
  spændende strikketøj du fik gang i - håber I havde en rigtig hyggelig fredag aften.
  hilsen Mona

  SvarSlet