mandag den 24. september 2012

Spørgsmål om strik :-)

Så kan man da vist roligt sige, at efteråret viser sig fra sin bedste side (hvis man kan kalde det godt)
Sikken en rusken og sjasken det har været i dag.
Og sikken en kulde... Brrrrrrrrr.

Fyret buldre derud af så der er kommet godt varme på hytten, min nye strikket spencer luner mig, og jeg sidder og overvejer, om jeg lige skulle strikke mig et par sutsko, selvom det ellers ikke er noget jeg har gjort før, men mine tæer vil meget gerne varmes....
Tænker lidt at det nok mest er en overspringshandling, altså det med sutskoene, så holder ved og har idag brugt dagen på at strikke og strikke og strikke.
Opskriften er nu helt klar, skal lige have strikket lidt mere for at afprøve noget jeg lige fandt på, men så er jeg sørme da også være at være i mål, mangler snart kun ærmer, som jo helt klart ikke er min ynglingsbeskæftigelse..... 

Ellers har jeg lige et spørgsmål til dig...
Ja dig, jeg sad og kiggede på min spencer, og tænkte gad vide, om jeg måske skulle lave en håndstrikket opskrift til den. 
Men er i tvivl, er det noget som du ville gide at sidde og strikke i hånden.......
Altså jeg er jo luddoven på mange punkter og også når det drejer sig om strik, og sidder og tænker om det er et projekt man ville orke at kaste sig over i hånden.... Og er den fed nok til at nogle gider...

Ja så mit spørgsmål til dig er så, hvad synes du, skal jeg kaste mig over at lave en håndstrikke opskrift, som der kan købes i garngaragen.dk eller skal jeg bare lave den på min maskine.... :-)

Håber at din dag har været god, og at du ikke er blevet alt for kold, hvis du har været udenfor... Jeg var heldig at nå min morgentur med bertha (endda den lange) inden regnen begyndte at sile ned :-)

Nå men i aften er det min serieaften, det er medical night på kanal 4 og det er min ynglingsserie, så jeg sidder klar med strikketøj og overvejer faktisk om ikke man lige skulle lave sig en kop te også nu hvor det hele rusker derude :-)

Ha en god aften.


8 kommentarer:

 1. hej Marion
  Dejligt med indendørs hygge på disse råkolde, ruskende efterårsaftener.
  Svært at sige, om man vil strikke spenceren i hånden. Det afhænger fx af pindenr. og garn - jeg ville ikke kaste mig ud i for små pinde ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja selv om efteråret er skide koldt er det jo bare en skøn hygge man kan få ud af det :-)

   Slet
 2. Ja sikke en forskel på vejret de sidste to dage brrr

  Jeg er nok enig med Mona ang store projekter på små pinde.

  God aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det må man sige og idag vågnede vi til solskin ja efterårer har mange sider :-)

   Slet
 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at strikke den i hånden, så det ville da være alletiders hvis du også laver opskrift til strikkepindende..;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den er jo meget fed, men tænker om hvor mange der mon ville orke at strikke den, for den er jo i mønsterstrik og på pinde 3, så det bliver noget af en projekt at gå igang med.

   Slet
 4. Hej Marion
  jeg fik tændt op for varmen i går ... men inden der blev varmt var det med en dejlig hjemmestrik (Carla's mor) .... jeg nåede morgenmotioen inden vejret skiftede til efterår's ...
  din spencer er super flot :) ... men jeg ville nok ikke får den strikket i hånden :)

  knus og go tirsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja koldt var det igår...

   Ja selv ville jeg måske heller ikke få strikket den i hånden for er ikke den helt store fan af pind 3, det var også derfor jeg kastede spørgsmålet ud, for det er et ret stort arbejde at lave sådanne en opskrift så ville ikke gå igang hvis ingen orker at strikke den.

   Slet