lørdag den 22. september 2012

familietid :-)

De sidste dage har stået på familiehygge.


Vi har været på vores årlige familietur til lalandia :-) Min mor og far invitere hvert år os et par dage i lalandia de første 2½ dag er det min familie og de næste er det min brors.
Vi kan ikke alle være i huset samtidig og det er næsten også for mange at være sammen på engang så det er er en tur både ungerne og vi ser meget frem til :-)

Især iår for sidste år kunne vi ikke komme med, sune var lige blevet opereret i sit øre, så han måtte ikke bade eller hoppe eller noget som helst han måtte sidde stille måtte han, så derfor tog vi ikke med, synes det ville være syndt for ham at se på alle de andre der hoppede omkring :-)

Iår har de så fået lov at blive de sidste dage sammen med min mor og min brors familie. Uhh det var altså lidt underligt at skulle køre fra dem, normalt er det ikke noget der genere mig, men denne gang synes jeg nu alligevel det var temmelig underligt.
Men jeg ved de hygger sig.

Så manden min og jeg har kæresteweekend, og det er jo ikke så ringe endda. Det er nu dejligt engang imellem bare at være os to. At kunne gøre hvad man har lyst til når man har lyst, ikke at skulle planlægge aftensmad med mere, men bare tage dagen som den kommer.
Tror den kommer til at stå på indehygge idag, regnen vælter ned, som vil det ingen ende tage, og det gør da bare hyggen lidt ekstra.

Jeg skal ihvertfald også forbi strikkemaskinen og kæle lidt for den.... Strikkepindende skal også røres. Så denne bunke strik her kan blive til noget brugbart, og kan strikkes af andre end bare mig.

Mens vi var afsted fik jeg strikket disse færdige :-) Og han blev rigtig glad for de temmelige farverige strømper :-)


Et par nye er startet op og bliver strikketøj til når jeg er på farten :-)

og dette er også garn fra lageret...

Har nemlig forsøgt mig med at lave en plan så jeg kan få reduceret i mit kæmpegarnlager. Så jeg kan få noget godt og lækkert ud af det garn der bare ligger der og stirre på mig.
Har forsøgt mig med en liste, så må vi se, om det kommer til at kører for mig :-)

For skulle meget gerne have reduceret mængderne i mit

Lerke garn fra dale har nok et kilo af 5 forskellige farver liggende.
alpaccagarn fra dale har også en del af det tilbage i nogle grå nuancer, der er fundet projekt til det :-)
Men lerkegarnet har jeg ikke helt bestemt mig for hvad skal bruges til endnu, men har da et par ideer.... Der skal bare lige laves strikkeprøver (hader strikkeprøver)
For ikke at tale om alt den supersoft, samarkand og coast jeg også gerne vil have reduceret lidt i.
Ved godt, at det egentlig er et luksusproblem, men når man har så meget garn, så synes jeg jo heller ikke rigtig, at jeg kan tillade mig at købe noget nyt, og engang imellem kunne det måske være rart at prøve lidt noget andet :-)

Men men men det giver også mig rigtig mange muligheder når jeg finder på nogle af mine projekter og det er jo fedt. 
Er begyndt at tænke ud af boksen eller hvad man skal sige, og på strikkemaskinen forsøger jeg mig fortiden med at sætte forskellige garntyper sammen og indtil videre går det da meget godt.

Men mere om det når jeg lige får taget mig sammen til at sætte kanter på mit næsten færdige projekt på maskinen. Den hænger kun lige og venter på at jeg får sat mig ind og gjort den færdig :-)

Håber du får en skøn og dejlig weekend, i skrivende stund er regnen stoppet og solen prøver at kæmpe sig frem igennem det ellers meget tykke skydække... Om det lykkedes vil tiden vise :-)
6 kommentarer:

 1. Skønt med kærste weekend, håber I nyder den. Glæder mig til at se nogle at de ting som du får strikket på maskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nydt fuldt ud kan du tro..... føler mig fuldstændig opladet :-)

   Slet
 2. Hej Marion. Det lyder som en rigtig produktiv hygge weekend.
  Såmdet det ikke så galt med regnvejr ;)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. regn er slet ikke så tosset :-)

   Slet
 3. Det lyder som en skøn familie tradition. Badelande er altid sjove.
  Men en kæresteweekend er da heller ikke at kimse af :-)
  Ja du har jo noget af et garnlager, som både kan være en forbandelse (når man vil købe mere) og en velsignelse (når man spontant får nogle ideer)
  Jeg mangler faktisk kun at få syet sammen tunikaen, med garnet jeg fik af dig. Glæder mig til den bliver færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. glæder mig rigtig meget til at se, hvordan den er blevet, så gang i synålen for venter i spænding :-)

   Slet