tirsdag den 16. august 2011

Så er der bestilt

nyt garn hjem til netbutikken og har lige fået en aftale i stand med dalegarn, som er et norsk garnfirma.

er totalt forelsket i deres designs som er lidt vilde og anderledes og håber at mine kunder er lige så forelsket som jeg. Det er så primært til håndstrik, man kan da så også godt bruge det til maskinen noget af det, men det kommer altså i nøgler hvilket jo også er fedt. For jeg elsker jo også at strikke og hækle i hånden

men i får da lige en smagsprøve her på lidt af deres modeller


billedet er ikke så tydeligt men jeg har taget det fra en af deres nye kataloger, så derfor men måtte bare lige dele denne med jer, er den ikke bare lækker???? og ligesådan deres
crazykjole prøv selv lige at se her
ja jeg er ihvertfald forelsket 

Men i slutningen af uge 35 skulle det meget gerne lande hos mig også skal jeg da ellers igang med at strikke en af modellerne.

En ting mere er at de henimod uge 38 kommer med nogle strikkekits på nogle rigtig søde dukker. Der kan man strikke forskelligt tøj til og med matchende kjole til dukkens mor. Det er jeg ret sikker på bliver et vildt godt hit, men glæder mig til at kunne vise det frem til jer når det kommer frem.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fed den crazy-kjole....MUMS!!

  SvarSlet
 2. Mange tak for kommentaren på min blog..Det er også en rigtg fin blog du har her, den må jeg hellere følge lidt med i også.;)

  SvarSlet
 3. hejza den er ridti smuk kjolen hvor køber man opskrift?? kan man købe opskrift udden garn?

  SvarSlet
 4. hejza den er ridti smuk kjolen hvor køber man opskrift?? kan man købe opskrift udden garn?

  SvarSlet