tirsdag den 14. august 2012

Klart parat til

Skolestart.

Vækkeuret er sat, ungerne proppet i seng. (tror nu ikke de sover)

Der er bagt pizzasnegle, skinkehorn og barbieboller til madpakkerne.

Så nu er vi klar til at drengene imorgen starter i 4. klasse.... 4.KLASSE GISP så må jeg jo være på vej til at blive gammel, snøft.

Projekt hemmelighed skrider frem stille og roligt tvivler på, at jeg når at blive færdig, hmmm vil nødig se mig slået, men nu får jeg jo det meste af dagen for mig selv når gutterne starter i skole, så der i det mindste chance for lidt fred og ro...

Der søges job mange job, har lige printet en mindre regnskov ud, så jeg kan få søgt nogle flere... Endelig ser det ud som om, at der kommer lidt gang i jobbene igen, det har været lidt sløjt over sommeren. 

Har en tid, hvor kreative ideer vælter ind i mit hoved hele tiden, hvad jeg skal have syet, strikket på maskinen, syet, hæklet osv. og det kommer i en lind strøm, men jeg kan simpelthen ikke følge med, så ender med, at jeg absolut ingenting for gjort færdige, skide irreterende når det er sådanne, hvorfor er det lige at jeg ikke bare lige kan hellige mig det ene kreaprojekt og så først få en ide til noget nyt, når det andet er færdigt??? Ja jeg tænker bare, det ville nu altså være meget rart :-)
Ved ikke om du kender det dilemma.

Har ellers været god til at være temmelig målrettet få lavet det færdigt jeg var igang med og så starte på næste projekt, men for tiden er det bare ikke muligt for mig.... 

Nå der var noget med et vækkeur, en tidlig morgen unger der skal starte i skole osv. så må vist hellere finde vejen til min lækre seng..

Håber din dag har været skøn :-) Vejret kan vi da ihvertfald ikke klage over skønt med solskin og dejlig varme

8 kommentarer:

 1. Gammel...det varer da mange år endnu...
  Næste gang du får for mange idéer så tegn en tegning og dem der skal strikkes i hånden sender du bare til mig, så stresser de ikke dig.;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sørme ellers et godt tilbud :-) du skal være i mine tanker du har jo også fuld drøn på dine pinde altid synes jeg :-)

   Slet
 2. kender godt den der med ideerne, der står i kø - og den store bunke garn, der ligger og venter. Det kan give selv den gæveste sved på panden ;o)
  Ønsker ungerne en god skolestart
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja man kan jo blive helt svedt af den tanke :-)

   Slet
 3. Gammel, nej ved du nu hvad. Som bedstemor til en 7 årig må jeg straks nedlægge en protestant. Du er bestemt ikke gammel.

  Godt at der er nogle job at søge - bare rolig, lige pludselig lykkes det. Held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) hvor er du sød men tænkte da lidt da de skulle i skole tænk synes lige, at de var startet i skole :-)

   Ja så må vi da bare håbe at der snart kommer noget job ;-)

   Slet
 4. gammel fordi du har drenge der skal i 4. klasse NEJ NEJ NEJ så sku du ha en der er færdig på universitetet haha så kan vi snakke sammen

  Håber du får din hemmelighed færdig til den tid du har sat

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) he he ja ja godt ord igen :-)

   Ja jeg glæder mig skam også meget til at dele min hemmelighed med jer alle sammen

   Slet