søndag den 12. august 2012

Traditioner

Helt fra jeg var en lille pige og boede langt langt nede  på lolland med mine forældre. Har vi hvert år taget til Bakken, og haft en skøn dag. 
Vi havde som regel madpakken med som vi startede med at spise i dyrehaven og derefter gik den vilde jagt skam rundt til alle forlystelserne. Vi var også i Cirkusrevyen, og de første år jeg var med forstod jeg ikke helt hvad det gik ud på, og hvad vi skulle sidde derinde for :-)

Jeg har videreført den til vores lille familie, at hvert år er vi på bakken, vi har dog endnu ikke været i cirkusrevyen selv om vores unger ellers er ved at have en alder, hvor de måske kunne få noget ud af det. Men tror, at vores unger ville være lidt triste over at skulle derind, for de er bindegale med alle forlystelserne. 
Den glæde fandt jeg først selv i teenageårene hvor jeg elskede alt ved rutchebaner, og tingene kunne ikke blive vilde nok. Vil nu nok indrømme, at nu lader jeg mest ungerne om det igen. Kan ikke foredrage de ting mere der snurre og snurre rundt.

I år blev vores årlige bakketur så igår. Vi fandt lidt impulsivt på det, så det blev bare os og tvillingerne, de store havde andre planer, men sådanne er det jo, når vi lige finder på i sidste øjeblik, men vi havde en skøn og dejlig tur, og drengene nød det fuldt ud. De prøvede til de var helt grønne i hovederne.
Der er visse ting, jeg bare skal og må prøve når jeg er på bakken, det er selvfølgelig den gamle trærutchebane, den rutchebane med de små biler som bare suser rundt, den er absolut ikke modernet med bare den sjoveste af dem alle :-) Og så kom jeg også lige til at snuppe en tur i den de kalder ulven.
Resten lod vi ungerne om. 
Billeder fik jeg ikke rigtig taget nogle af, men vi havde en skøn dag, sammen med 1000vis af andre mennesker som havde fået samme ide, nu når vejret var så skønt.

Idag står i stilhedens tegn har tusset rundt og ikke rigtig fået lavet noget som helst. Vågnede i nat med den vildeste smerte fra min stakkels nakke, så tingene er foregået i total rolig mode, og ungerne er også temmelig stille i dag må man sige, tror, at de er mættet af en masse dejlige oplevelser igår.

Men vejret er da bare for skønt...

De næste dage skal stå på lidt forberedelse til at ungerne skal starte i skole igen, tænker vi skal have bagt lidt boller til fryseren og nogle pizzasnegle...

Men idag bliver vist bare ved med at være en stille dag :-)


11 kommentarer:

 1. Jah, der sker jo noget med alderen - jeg er efterhånden godt svær at få lokket op i en rutsjebane ;-) Lyder som en dejlig tradition :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. rutchebanen er nu ellers det sjoveste :-) Men tror også det er noget med alderen for kan godt mærke, at jeg lige skal tage mig mod til, det skulle jeg nu ikke før :-)

   Slet
 2. Har kun været på Bakken en gang, det var rigtig hyggeligt og stemningsfuldt. Vil gerne have drengene med der over, de elsker forlystelser og det kan ikke blive vildt nok, men vi kommer jo ikke lige forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej sådanne er det jo, vi besøgte fårup sommerland sidste år, og håber vi får råd til en tur til næste år, for det er altså bare en skønt sted, der er i jo lidt tættere på end vi er :-)

   Slet
 3. - juhuu, det lyder som en pragtfuld dag:-)
  Bakken er et hyggeligt sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt og årets tilbagevende begivenhed for gutterne :-)

   Slet
 4. Ih, den med de små biler er min favorit - jeg elsker den!!! Den er så sjov!!!! Troede ikke den var der mere - det er efterhånden nogle år siden jeg sidst var på Bakken! Da jeg var barn og ung var jeg der hvert år!

  Jeg er blevet en "pivskid" hvad rutsjebaner angår, tør næsten ikke engang kigge på når drengene hopper fra den ene vilde forlystelse til den anden.......og nu hvor jeg har fået dårlig ryg, må jeg jo heller ikke :-) Det er da fedt at der er store skilte hvor der står at folk med rygproblemer ikke må benytte forlystelsen.....så behøver jeg ikke engang indrømme at jeg ikke tør, så kan jeg bare sige: nej, øv, den må jeg heller ikke prøve :-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså heller ikke den jeg var engang der kunne det ikke blive vildt nok, men elsker altså stadig rutchebanen...

   Ja noget godt kan der komme ud af alting skal nok lade være med at fortælle nogen at du er en pivskid ;-) he he :-)

   Slet
 5. hej Marion.
  Det har bare været det perfekte vejr - både til Bakken og andre hyggelige ting.
  Endelig - lige her på falderebet - fik vi da lidt sommer :o)
  Jeg har vist kun været på bakken en enkelt gang ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ellers en skønt sted :-) Det er bare sådanne en skøn stemning :-)

   Slet
 6. Sådan en dag er bare pragtfuld, der er ikke noget bedre end glade unger, der bare har det godt.
  Kunne det tænkes, at du alligevel har siddet og spændt lidt i nakken under den rutchebane tur, så det er derfor du har ondt?

  SvarSlet