fredag den 10. august 2012

De kravler på væggene

Og det er mine unger jeg mener, eller især sune, han er fuld af energi og der skal altså bare ske helst en hel masse, og han skal helst planlægge det hele lige så snart han vågner. Aner ikke hvor han har det gen fra med planlægning og orden, for det er absolut ikke noget hverken hans far eller jeg har besiddet i vores yngre dage.

Men han har længe gerne villet starte til fodbold, og da jeg havde køreskolen var det simpelthen for svært at få passet ind, det var nogle mærkelige tider, som de trænede på, og var ikke helt tryg på det tidspunkt med at han selv skulle cykle derhen.
Men nu er tiden kommet, hvor han skal starte på mandag han kan næsten ikke vente kan jeg sige jer.

Så idag fandt jeg lige på, at vi smuttede en tur til Næstved, så han kunne få sit udstyr i orden. Kors hvor er det altså bare dyrt at købe ind til sådanne noget.

Men vi var nu meget heldige for i sportsbutikken havde de da lige et par fodboldstøvler i hans størrelse til 200 kr. så det var da lige til at overleve, men så skal de jo også have benskinner og strømper... og vup vup det løber sørme da op.
Men glæden i hans øjne da han vandrede afsted med sin pose og da han prøvede dem herhjemme var det hele værd. Det var næsten lige før han ville sove med dem på skulle man tro, for de har siddet på hans fødder næsten lige siden vi kom hjem 

Se bare en glad dreng
tøjet havde han gudskelov for ellers havde jeg da nok besvimet.

Simon har endnu ikke besluttet sig for hvad han vil gå til. Simon er ikke lige den type der synes sport er den fedeste ting i verden (det ved jeg tilgengæld godt hvor han har det fra)
Han er mere sådanne en drømmer der er god til at få ideer og til at finde på. Han er skide god med sin guitar, og er mere den spirituelle type. Så når man spørger hvad han vil gå til, er det enten fægtning, bobslædeløb eller andre underlige ting, som ikke lige er til vores pengepung eller muligt at komme til at gå til i nærheden.
Sidste år stod den på håndbold måske igen, eller måske han vil gå til bueskydning, det er muligt her i Præstø. Vi får se.

Men nu var kommet til byen, måtte jeg jo lige forbi stof 2000... gik derfra og havde brugt den nette sum af hele 36 kr. første gang nogensiden det er sket at jeg har kunne beherske mig.

Men se lige hvad jeg købte for en flad 10'er  en hel bog med diverse mønstre i, til os der er medlemmer af den klub for småfede damer :-)
Ikke dårligt og især når prisen var så lav :-) det kan vi lide, der er bare mange lækre mønstre i. Også til strik og hækle :-) men flest til at sy. 


Kreatid har der ikke været meget af i dag, har strikket et par pinde på lana men ikke så meget, har bare hygget med familien..

Håber du har haft en skøn og dejlig dag.

5 kommentarer:

 1. Hvor sjovt, den bog købte jeg også i sidste uge, jeg købte også to strikkeblade og fik dem alle tre for 25,-. Håber det bliver godt med fodboldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja så godt at man kunne købe 2 ting for en 20'er tror jeg det var, men der var kun et strikkeblad og det havde jeg, men tænkte bagefter man kunne da havde købt 3 bøger så havde man altid en gave liggende klar :-)

   Slet
 2. Han ser da også helt professinonel ud i sit flotte udstyr.

  Lyder som en god bog den til os store piger og god pris

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er slet ikke så tosset...

   Ja han forstår at stille sig an :-)

   Slet
 3. - mindst en fremtidig landsholdsspiller;-)

  SvarSlet