onsdag den 8. august 2012

Man må jo forny sig engang imellem....

Idag har vejret da godt nok vist sig fra en temmelig underlig side, blæsende solskin det ene øjeblik og næste øjeblik øsede det ned. 

Så dagen idag er blevet tilbragt indendøre det meste af tiden. Der er blevet hygget med drengene, som er igang med at opdage gamle danske film, de er helt tosset med at se de gamle film, og det er så gensynsglæde for manden min og jeg.
Så drengene og jeg fik bagt os lidt boller og kage også gik dagen med hygge med danske film.
Imens jeg sad og var igang med min hemmelighed.
Er virkelig dårlig til det med hemmeligheder, elsker at glæde andre med overraskelser og gaver, men skal helst ikke være i alt for god tid med dem, for er virkelig ved at eksplodere for at fortælle hvad jeg har gang i...... Men jeg må som jer prøve at være tålmodige... selvom det ikke er nemt.

Var et smut i urtehaven og hente lidt til aftensmaden

Og se bare mine rødbeder er bare allerede blevet store.....
 

og denne gulerod kan man vist godt kalde den omklamrende af slagsen :-)
Og ja så fik jeg en ide, måske en skør en af slagsen.... Det synes ihvertfald både mine unger og manden.. De kiggede bare på mig og rystede på hovedet..

Af hvad dog, ja kan du se, hvad det er jeg har i skålen....
Ja det er skam rigtigt nok, det er bolledej, med rødbeder i.... Dejen blev total pink, som i også kan se, at mine boller er.... Inden de blev bagt


Troede at farven ville forsvinde når jeg bagte dem, men nej nej, der er skam stadig et skær af den pinke  farve  på dem.Og de er bare blevet rigtige gode.....

På strikkepindende er der stadig lana fra mere feminin strik

Er nået til forstykket og er ret vild med den allerede glæder mig til, at jeg kan få den i brug ..... Tror det bliver en ynglingsmodel.

Nu vil jeg ind og søge lidt omkring på nettet, hvad jeg kan finde på med drengene de næste dage, uden det koster en bondegård. De er ved at være lidt som løver i et bur. Legekammeraterne hænger ikke på træerne i vores omgangskreds, desværre.
Nogle gange kunne jeg godt ønske for dem, at vi boede i et ganske almindelig villakvarter, hvor de bare kunne rende ud og lege med de andre børn, som jeg selv gjorde da jeg var barn. Og da vi har valgt at de skal gå på privatskole, ja så er der heller ikke så mange der, for de er max. 16 i hver klasse, og det begrænser jo også lidt mulighederne.
Det undre mig en del, at der aldrig rigtig er nogen af børnene der ringer og spørger om mine drenge kan lege. Det er som regel altid os der tager initiativet til det. Og har gerne huset fuld af unger, hvilket jeg jo bare synes er rigtig skønt...
Men det er nok ikke alle der har det sådanne..
Men det skærer mig i mit hjerte, at de ikke har flere kammerater de kan lege med, selvfølgelig har de hinanden og lige for tiden er de bare hinandens bedste venner, men de har jo også brug for andre at lege med.
Ved ikke om det er fordi, at de er tvillinger at de ikke bliver inviteret ud, eller at kammeraterne ringer og spørger om de må komme.. Nu er det jo sådanne at de faktisk godt kan skilles af, så det er jo ikke en pakkeløsning de kan godt være afsted hver for sig, det synes de jo bare er rigtig fedt så har de en masse at snakke om når de kommer hjem.

Men havde forestillet mig at melde dem til lidt forskellige interesser i Præstø så kan de måske møde nye kammerater.

Nå sengen kalder men vil da lige slutte af med et billede af mine to skøre skønne unger der forleden aften synes, at de skulle aftenbade Håber at du har haft en skøn dag, sammen med dine og selvom vejret har været ruskende og vådt, at i så har kunnet finde hyggen og nyde det at være sammen og bare det at være til :-)


2 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Fornyelse i form af pink boller .... Fedt - de ser virkelig indbydende ud :)
  Din strik ser også uberlækker ud ....
  Mht. Til drengene så tror jeg desværre at mnutidens unge/ og børn bruger rigtig meget tid foran pc'en eller andre spillemaskiner i istedet for at være sociale ....
  Håber du finder på lidt aktiviteter... Nu lover de da i det mindste lidt sommerligt vejr ...
  Knus og fortsat go ferie

  SvarSlet
 2. - man skal være noget helt særligt for at kunne dyrke sådan en gulerod;-) Tillykke med den!

  - og din Lana ser skøn ud. Jeg er vild med "Mere Feminin strik" og har også selv kig på Lana.

  - dejligt at dine sønner har hinanden. Jeg genkender fuldstændig dine overvejelser om legekammerater. Sådan er det vist at være en mor - for de fleste af os.

  - nyd den sidste lille bid af ferien - og nogle af de lækre pink boller. Mums;-)

  SvarSlet