lørdag den 18. august 2012

sommeren

Synes nu altid at sommeren kommer når ungerne starter i skole igen, og denne gang er det da heller ingen undtagelse.

Men hvor er det dejligt når solen skinner og varmen kommer til os. Selvom jeg nok synes at den lille fede har måtte svede idag.

Drengene synes indtil videre at det er dejligt at starte i skole igen, for de har fået svømning på skemaet blandt andet og skal også have sløjd i år, så der sker spændende nye ting her i starten, så de glæder sig stadig til at komme i skole.

Fredag hentede jeg dem fra svømning og var lige et smut igennem Næstved og selvfølgelig kunne jeg da ikke lige overse, at stof2000 har udsalg og tænk jeg fandt det fedeste stof til en kjole, til bare 40 kr. pr meter. Den triste del var at der ikke var nok. Så gik i nedbøjet tilstand derfra og kørte videre hjem til min mor, som drengene og jeg skulle besøge.
Hun bor i fuglebjerg og derfra er der så ikke langt til Slagelse så afsted til slagelse de havde også udsolgt suk, men de havde det i holbæk, og nu tænker du så, at jeg kørte videre nej nej, meget vil jeg gøre for stof men ikke lige det på en varm sommerdag, så det blev til at der var en der alligevel skulle forbi slagelse fra butikken tog stoffet med også tager min mor og henter det og sender til mig..
Den skal jeg så bare lige nå at sy inden på lørdag :-) Men håber jeg når det.

I skrivende stund ligger denne skønne sag 

Og snorker trygt og godt ovenpå, vi har fået lov at passe hende mens hendes mor er ude og nyde en velfortjent hyggeaften.

Skøn og dejlig unge som man bare kan sige til, at nu er du træt så nu skal du putte, gør hende klar til natten gir hende sutten og putter hende og vupti så går hun ud som et lys, dejligt nemt barn, min veninde har sig der :-)

Og til min gru opdagede jeg idag at disse små banditter

har overtaget mit bed med rosenkål i tusindevis og æder sig igennem mine planter har pillet masser af idag og smaskede deres æg væk, men tror altså godt nok, at der er mange mange flere, gode råd til at få dem væk modtages meget gerne :-)

Mine hvidkål er der gået biller i og det opdagede jeg først for et par dage siden da jeg skulle skære et over, for de er ædt indenfra snøft...

Ellers har dagene været skønne den ene dag æder bare den anden, og jeg har travlt med alt muligt og ingenting :-)

Håber at du nyder sommerdagene og har haft en skøn lørdag.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser hun dejlig ud. Øv at du sådan skal dele din køkkenhave, med lidt for sultne biller, håber du får bugt med dem. Glæder mig til at se det stof, som du måtte gå så meget igennem for at få.

  SvarSlet
 2. hej Marion
  Det er bare med at nyde disse sommerdage :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Det er skønt med sol og varme - også selvom man nogle gange sveder lige vel meget :-)

  Glæder mig til at se dit nye stof når det ankommer!

  SvarSlet
 4. Ihh hvor tarveligt, at andre grønt ædere end I kom igang med kålen.
  Jeg ved ikke hvad du skal gøre for at få de grimme kræ væk fra bedene.

  Håber du nåede at få syet kjolen eller er det først til på lørdag i denne uge.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. hej Marion.
  Du har netop vundet det mest lækre garn hos mig.
  Vil du sende mig din adresse på monaelisabeth.pedersen@gmail.com ? så vil jeg flux sende garnet.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Hej,elsker at følge dig.

  SvarSlet