torsdag den 23. august 2012

stilhed før stormen

Kunne man måske nok sige...

For jeg har da godt nok været fraværende de sidste dage, har i de sene aftentimer kigget forbi og snuset til jeres indlæg men har ikke lige orket at kommentere, sorry.

Men har haft travlt. 

Min hemmelighed er klar, klar til at blive afsløret på lørdag... Uhh jeg glæder mig meget til at give bruden og brudgommen den, og jeg glæder mig også meget til at vise jer hvad det er jeg har gået og lavet..

Stoffet til kjolen kom igår :-)Idag har jeg klippet det, og syet kjolen mangler lige nogle kanter ved halsen og ærmet og nederst. Men det må blive imorgen for nu holder jeg altså fyraften fra symaskinen.Skal faktisk igang med at hækle en kant...
på denne her. 
Som jeg har strikket på maskinen håber, at den bliver færdig til lørdag så kan jeg have den på til kjolen det er en bolero hvis den ellers bliver god...Der kommer et samlet billede når det hele er færdigt... Tror altså bare, at jeg bliver stanglækker på lørdag :-)

5 kommentarer:

 1. Sikken en flot model og ikke mindst farve, er sikker på at du bliver stjerne lækker på lørdag.

  SvarSlet
 2. ingen tvivl du bliver/er stanglækker :)
  hold op du har haft travlt ...
  Gid man kunne bruge en strikke maskine...
  knus♥ og go fest ...
  glæder mig til hemmeligheden :)

  SvarSlet
 3. er helt sikker på en stanglækker M - forresten så mangler jeg også en bolero tror godt at du lige kan at lave en og tage den med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja du er da bare så morsom, men klart har da helt sikkert tid til at klemme en bolero mere ind :-) som om, hvis du havde sagt det noget før, så havde det været noget helt andet

   Slet
 4. Du kan da ikke blive andet end lækker i den kreation!

  SvarSlet