torsdag den 30. august 2012

Bjarne Riis
Er det dog ikke, men måske en kommende, hvem ved....

Sune elsker næsten alt sport, og han har længe gået og drømt om at eje en racercykel, for han kan også godt lide at alting skal gå hurtigt. Og han er også meget konkurrenceminded...
Så nu fik han endelig sparet nok penge sammen så han selv kunne købe sådanne en sag. Han var rigtig heldig at hans fætter gerne ville sælge sin cykel, som ikke er brugt ret meget, endnu mere heldig var han, da hans fætter stadig havde sit cykeltøj liggende, som han fik lov at arve af ham.

Jeg kan godt hilse og sige, at der skal trædes til i pedalerne på min gamle cykel for at følge bare en smule med (læs at jeg halse afsted flere kilometer bagefter).

Guskelov har han dog lidt respekt for den cykel for fætteren stoppede med at cykle på den efter et temmelig voldsomt styrt, for pylremor her er jo ikke vildt begejstret for når han fortæller at han lige var oppe og cykle 40 km i timen...

Hmmm jeg må vist til at spare sammen til en bedre cykel så jeg kan følge med.

Læste iøvrigt igår et ret inspirende indlæg her. Om at leve efter et trafiklys og synes bare, at det var temmelig inspirende for mig at læse.
Nu har jeg ikke fibromyallergi eller fejler noget andet alvorligt. Her er det bare øverste sal, der engang imellem teer sig temmelig underligt, men kunne godt sætte mig ind i den tankegang der. Vågne og mærker hvordan dagen er, og uden at sætte resten af dagen i bås som en rød dag, kunne man jo vende den igen, som hun skriver.

Idag er min dag gul, og det er af den ganske simple årsag, at jeg igår lige skulle spille wonderwoman, og lege at jeg lige kunne det hele.
Startede dagen med en gåtur på 3,5 km med vores lille lækre vovse...

Da drengene kom hjem og havde lavet lektier snuppede vi lige cyklerne, sune skulle til fodbold og simon og jeg ville så lige handle ind imens.
Mærkede godt at kræfterne ikke var hvad de plejede at være på hjemturen, men den fik da bare en ekstra skalle for motion er jo skide godt for figuren :-)
Normalt ville dette ikke tage livet af mig som det har gjort denne gang, men er blevet overmandet af en ret slem blærebetændelse og startede på penicillin igår. Og penicillin og mig er bare ikke en god kombination bliver totalt nedlagt...
Så gåturen imorges var kun på et par km, og sidder nu godt tilrette i sofaen men en serie i fjerneren og mit strikketøj i skødet.
Samler energi til rødderne kommer hjem for så skal vi nok lige på endnu en cykeltur, til Præstø city. Simon blev helt vild efter at starte på fodbold da vi stod og kiggede på Sune igår. Han fik sagt til træneren at han gerne ville være målmand. 
Og der må jeg sige, at den greb han hurtigt for sådanne en stod de da lige og manglede....

Var jeg da lige jublende lykkelig..... Vi har virkelig prøvet at finde en sport som Simon synes om... Han har jo desværre lidt tegn på at tage på som sin mor, og synes altså det er synd, at han skal være den tykke dreng i klassen som alle skal drille (hvilket han har prøvet sidste år)
Håber at det er en sport han kan synes om, for så vil problemet stille og roligt forsvinde inden for en overkommelig fremtid, og han vil måske få en skøn selvtillid om at han er skide lækker som sin mor :-)
Vil nu lige tilføje, at siden slutningen af maj, er han vokset 3 cm og har tabt knapt 1 kg, ved bare at ændre små ting i hverdagen... 
Er jeg lige stolt af ham eller hvad... Det kan i tro...

Det er jeg skam af begge mine drenge, som mere mere kommer til at ligne deres mor, er jeg helt sikker på, nu de er så lækre :-)

Nå strikketøjet venter ha en god dag, som ellers startede her med brag og regn, men nu titter solen frem og er sikker på at det bliver en dag der vender fra gul til grøn....
Hvad farve mon din dag bliver??? 

2 kommentarer:

 1. hej
  ja det kan være svært at følge med de børn når de føst ruller sig ud...

  kan da godt forstå at du er stolt af din dreng, det har du da også ret til at være, tænkt sig at han har haft lysten til at være med til at endre noget, også om det er små ting kan de være svære og ikke mindst for børn, som kan have lidt svært ved at se den støre mening for dem... så ros ham op til skyerne og så må i der ud af på cyklen, for det er sikket at han og du har godt af motion.

  have en god dag

  SvarSlet
 2. Jeg kan lige se dig halse bagefter med tungen langt ude haha sådan ville jeg også ha det hvis jeg i det hele taget kunne se dem for bare støv.

  Vil da ind og kigge på den side med trafiklys for jeg har jo nogle dumme ting der gør at mine dage kan være svære. Siger på forhånd tak.

  Håber du snart kommer dig over din blærebetændelse din stakkel

  <Selvfølgelig er det nogle dejlige unger vi har ingen tvivl om det og når dine har så lækker en mor kan de ikke blive andet ;o) kender jeg da fra mig selv -fnis-

  SvarSlet