lørdag den 4. august 2012

At vågne til

Solens stråler der skinner ind på ens fødder sådanne en skøn lørdag morgen, er da bare noget af det skønneste der findes. Så ved man bare helt inde i det inderste inde, at dette bare bliver en skøn dag.

Skønne dage har jeg haft mange af på det sidste.

Torsdag fik en jeg dag foræret til bare at være helt alene i, til at tulle rundt med håret strittende i alle retninger, ingen bh, og smånusset joggingtøj... 
Skøøøøøøøøøøøønt kan jeg godt sige jer, jeg havde en skøn dag med bare at være helt alene, og som det så ofte sker for tiden, ja så endte jeg ved symaskinen.
Købte for et stykke tid siden denne rest jersye, til over halv pris hos annette i sy og strik i stege.. Den er fra det firma der hertz og det er altså bare en lækker kvalitet, og blev da helt skudt af farverne.


Vidste med det samme, at denne her skulle være til en slå om kjole, men havde endnu ikke fundet mønstret, der var det helt rette, men i stof og stil fandt jeg et mønster på en slåombluse, også var det jo bare, at forlænge mønstret...

 Så den fik jeg lavet i torsdags, og er vældig tilfreds med resultatet..
Jeg vil kalde det en motivationskjole, for kan godt bruge den nu, men hvis jeg lige tabte lidt (læs meget) så ville den altså bare sidde skide godt, og jeg ville være stå stanglækker som noget kunne være :-) så tænker at den lige kan hjælpe mig lidt på vej.

Synes også lige, at du skal have lov til at se  mine indkøb i stof og stil forleden. Er vildt imponeret over, at noget af det jeg købte kan jeg lave mig en tunika af for kun 80 kr. det er jo skønt når noget er billigt :-)


som du kan se, kom jeg til at købe mig en del mønstre, men så har jeg også i lang tid :-) der er både købt lidt til nogle småpiger og til min svigerdatter, og så også en masse til mig selv :-)

Det næste projekt på symaskinen bliver nok et joggingsæt, mangler noget så frygteligt da der er efterhånden er huller i det andet..

Men hvornår det bliver vides ikke, for er gået igang med projekt stor hemmelighed, har en veninde (som læser med her) som snart skal giftes og der er jeg igang med noget til det bryllup, som hun ikke må se. Hun hader hemmeligheder, og er frygtelig nysgerrig så i må vente i nysgerrighed sammen med hende.
Og kun for at drille min veninde, ja så er mulighederne jo mange jeg kunne være ved at skrive en sang, jeg kunne planlægge en lækkert nummer, jeg ville lave med hende, det kunne også bare være min kjole jeg skal have på, eller gave til hende eller måske et par hæklet underbukser til hendes mand... ja der er mange muligheder som du sammen med Pia kan tænke over :-) tøhø...

Nu vil jeg smutte ud i det dejlige vejr og flytte lidt på ukrudtet i min urtehave, og nyde at solen skinner på mine meget hvide ben... Tror også drengene og jeg lige skal have dagens motion med en cykletur til Præstø og handle lidt ind.

Håber at du får en skøn solskinsdag :-)

13 kommentarer:

 1. Tak, nyder det dejlige vejr, det var ikke meningen, jeg skulle sy i dag :-)

  SvarSlet
 2. Vejret er skønt i dag, næsten for godt til at sidde inde og sy og strikke i, så jeg vil også få lidt sol på de uhyggelige hvide stænger, der stikker ud af mine bukser (alias mine ben). Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber at dine hvide stænger har skiftet farver forhåbentlig ikke til rød... mine er stadig hvide :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Så lidt skulle det være en anden gang du søde lækre

   Slet
 4. Altså hvis i snakker om lørdagsvejret, så pis regner det altså herfra Skamlingsbanken og ned til grænsen og det er rigtig øv vejr.

  Smuk kjole, me like.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har solen skinnet det meste af dagen og har været dejligt varmt vi sidder stadig på terassen dog med tæppe nu

   Slet
 5. Det er virkelig en smuk kjole.
  Kan man bede om navn eller eventuelt serienummer? ved ikke om sådan nogle opskrifter har numre, men de har vel et eller andet der gør at man kan søge efter dem.
  Jeg har nemlig noget stof hjemme som jeg også tror kunne blive en smuk kjole til mig med det snit.
  Så ville blive rigtig glad for informationen, så vil jeg gå på jagt efter den.
  Den er altså bare rigtig flot og en rigtig god motivator :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er skam nummer på det er nummer 22024 det en bluse jeg har forlænget ja synes også den er blevet skide god glæder mig til at se din model.

   Slet
 6. Hej Marion. Det lyder rigtig som om kreativiteten bare sprudler og bobler derudaf.
  Skønt at kunne brede sig ud og kreere af livsens lyst :o)
  spændende hvad du finder på til venindens bryllup.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er skønt når der er tiden til kreativitet :-)

   Slet
 7. Lyder som en rigtig dejlig dag :-) Lyder også som om, du får forstår at værdsætte den :-) Smuk, smuk kjole, jeg håber, den kan motivere :-)

  SvarSlet