tirsdag den 28. august 2012

SmukSynes lige at jeg ville vise dig et billede af den smukke brud og hendes meget lækre veninde :-) he he...


Hun er rigtig dygtig til at sy og har selv syet nederdelen til hendes kjole er den bare ikke smuk :-)

Men kender i det når man ser sig selv på billeder.... Hmmm jeg bliver altid overrasket over, hvor tyk jeg egentlig er blevet, så hunden og jeg startede da lige dagen i dag med en rigtig lang gåtur, og vandflasken og gulerødderne er fundet frem.
Tænk det var sgu nok lige det der skulle til, at jeg lige så mig selv på et billede :-)

Nå idag vil jeg røre strikkepindene lidt, igår føltes det stadig som om jeg havde tømmermænd så det var begrænset hvor meget jeg fik taget mig sammen til at lave må man sige, var temmelig doven det meste af dagen så idag må jeg hellere få lavet lidt af diverse huslige pligter inden drengene brokker sig over, at de ingen rene underhylere har :-)

Ha en dejlig dag 5 kommentarer:

 1. Flotte kjoler I har på begge to..Ja billeder er meget afslørende, men det er nu ikke helt nemt at smide de kilo man godt kan se der er for mange af.;-))

  SvarSlet
 2. Lækre kjoler og lækre tøser :)
  Uha ja billeder af sig selv kan være en grim ting ...
  Her står den også på lidt mindre al det usunde ....
  Og lidt mere motion .....
  Knus

  SvarSlet
 3. Tænk ikke på det, billeder lægger altid 15-20 kg oveni :-) at det ikke sker for brude er kun fair eller også er det den hvide farve.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Dejlige kjoler, i ser søde ud. Det der med at se tyk ud er som Ulla skriver helt og holdent kameraets skyld og hvis tøjet strammer er det fordi moderne vaskemaskiner kryber tøjet i bredden i stedet for i længden. Iøvrigt skal jeg lige huske at tilføje, at wienerbrød der indtages stående feder ikke på grund af tyngdekraftens indvirkning på kaloriernes vægtfylde.

  SvarSlet
 5. - meget smukke kjoler I begge har på. Din er blevet helt super, så den sidst på dit billede i et andet indlæg, - og ærlig talt ser du brandgodt ud!

  SvarSlet