søndag den 4. november 2012

Hit or shit....

Tror altså det bliver noget shit...

Dette er den trøje jeg har lavet på min strikkemaskine


og når jeg nu bagefter kigger på den, tænker jeg at jeg nok skulle have lavet den med raglanærmerne. Ved godt at den egentlig tager sig fint ud på ginen, men men når jeg tager den på sidder skuldrene bare ikke pænt :-( Æv bæv, men sådanne er det jo når man forsøger sig ud i nye ting, nogle gange bliver det bare lige som man havde forestillet sig og andre gange ja så bliver det noget helt andet..
Ved ikke helt om jeg synes den kan reddes men nu hænger den der på ginen så jeg kan gå og skule til den, måske jeg pludselig får en god ide, hvem ved.

Igår skulle vi til fødselsdag og sune ville så gerne have en gave med, så måtte vi lige i kreaværelset og finde på.
Havde får længe siden fundet en vejledning til at lave en ipad sækkestol, men havde gemt ideen lidt, da jeg vidste der var fødselsdage i vente. Det er egentlig mormor der har en ipad, men morfar låner den jo også. Og det var hans fødselsdag, så sune fik lov at prøve overlockeren, og hvor var det sjovt at se, hvor imponeret han var over hvad den kunne og hvor nemt det hele var.
Ja vi overlockede sagen sammen, og resultatet blev faktisk ret godt.


Vi har ikke selv en ipad så vi kunne vise hvordan den virker, og glemte at tage billede af den efter de havde fået gaven.
Men morfar blev glad og mente at nu måtte han låne den ipad noget mere :-)


simon skulle jo også have en gave med, og der lavede vi en minisækkestol, til morfars mobil, han har en smart htc, vi lånte lige farmands mobil til at prøve den af med her, for jeg skulle bruge min telefon til at tage billedet med.

så kan hans telefon sidde blødt og godt.

Mangler stadig at hæfte ender på den tyrkise sag, det nåede jeg ikke igår, så det står på todo listen idag så bliver det sørme da spændende om den bliver et hit.....

Slog op til en mere igår, som jeg strikker i glatstrik skulle jo have et stykke strikketøj med til  morfars fødselsdag så fingrene ikke hele tiden fandt vej til det lækre enorme slikfad mormor altid disker op med.
For utroligt men sandt så i håndstrik har jeg pt. kun lana fra femininstrik igang (og kunne ikke huske hvor jeg var nået til så den kunne jeg ikke lige tage med) også hyggetrøjen i tyrkis, og et par strømper... Hmmm det kan da ikke passe...

Men men det bliver der helt sikkert snart lavet om på, for mormor, har snart fødselsdag og havde tænkt at hun skulle have noget lækkert hjemmestrik...

Men nu vil jeg hæfte et ton af klamme ender også få trøjen vasket så jeg kan se om det er et hit og shit....

god søndag til dig og dine her skinner solen, men det blæser mindst en halv orkan :-)

14 kommentarer:

 1. De er så søde, de små sækkestole både til mobil og Ipad. Jeg har givet min mand en sækkestol til hans bøger når han læser, men den bruger han aldrig, måske den kan bruges til Ipaden ?

  God søndag til dig.

  P.s. Blusen ser for stor ud i halsen, måske er det derfor den sidder underligt på skuldrene. det er altid så ærgerligt, når strik ikke sidder pænt for lysten til at ændre på fejlen gør at blusen aldrig bliver den planlagte succes. Jeg håber du finder noget andet at bruge strikket til. Måske kan du klippe en mindre bluse og sy sammen, til en gave til en lille pige.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. det skulle være sådanne en bådehals eller hvad den nu kaldes ligesom den tyrkise trøje jeg er ved at strikke, men er kommet til at strikke den for spids oppe på det sidste stykke på ærmet.....

   Slet
 2. Sækkestol til Ipad elelr telefon, har jeg aldrig hørt om før, god ide og fedt når børnene selv kan lave noget. Mads elsker også når han for lov til at se på symaskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. var også noget jeg så på facebook på en patchwork side, meningen var at de skulle have haft det i en julekalender jeg laver til dem til jul, men nu ville drengene jo så gerne lave noget til ham sååeee ja du ved hvordan det er med ens unger de får hurtigt en overtalt.

   Slet
 3. Surt med trøjen. På den igen! Den der sækkestol til iPad er da vildt smart. Hvor har du fundet mønsteret? Oplagt julegaveide til min mor ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der er vist ikke andet for.

   den har jeg fundet på facebook på en side der patchwork for alle den ligger under dokumenter :-)

   Slet
 4. Kunne du ikke hækle nogle rækker i halsen og tage lidt ind under vejs? - Det er synd for trøjen er ellers sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. måske det også var en ide... kunne være jeg skulle forsøge mig :-) men tror også den skal et smut omkring overlockeren den er temmelig spids i skuldren så den laver ens skuldre firkantet hvis du forstår hvad jeg mener, har ikke lige tænkt mig ordentligt om da jeg lavede opskriften

   Slet
 5. Hej Marion
  Jeg kan altså rigtig godt li din strik - selvom farve er lige er min....
  Måske du kam strikke en kontrast farve til at 'lægge ' ind ved skuldrene ....
  Så fine gaver drengene har lavet :)
  Glæder mig til at se det nye strik og den turkise sag
  Knus og go søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. farven er normalt heller ikke min men fandt en top jeg havde købt på udsalg der passede helt ind i farven.... men normalt er jeg ikke til den rosa farve, men måske nu må vi se om jeg kan få den pæn... Måske jeg skulle prøve det du skriver, men problemet er også lidt at den er for spids i skulderen

   Slet
 6. Du er altså ferm til lige at få banket noget sammen på strikkemaskinen ..
  mon ikke det er et hit ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. nej ikke rigtig måske den kan blive det efter lidt tilretning, men den spidser på mine skuldre prøver at tage billede af den på imorgen når det er lyst

   Slet
 7. jeg syntes osm du siger at trøjen ser fin ud på gine men det hjælper jo ikke hvis den ikke sidder godt på dig hmmm

  Eddersmart med de sækkestole hehe og han er da rigtig en ørn til at sy

  ha en god mandag i morgen

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det er på skuldrene den er gal.. men må se om jeg finder på noget lige nu hænger den og skammer sig over, at den ikke selv kunne regne ud, hvordan jeg ville have den skulle se ud :-)

   og mange tak og i lige måde

   Slet