tirsdag den 13. november 2012

i tænkeboks

Ja jeg er hoppet lidt i tænkeboks med denne trøje...
Strikker den efter den samme opskrift som denne her strikker den bare denne gang i glat.... Overvejer om jeg mon har nok garn, om den bliver stor nok til trunten.... Om den bliver for kedelig... Og nu er det jo sådanne at jeg faktisk startede på den fordi jeg godt kunne bruge en lidt kedelig trøje, altså sådanne en der ikke skriger ud at her kommer jeg... 
Så mon ikke jeg bare fortsætter og krydser fingre for at 450 g garn er nok til denne trøje.....

Imens jeg tænker har jeg fået lavet lidt juledækkeservietter... Købte et mønster i fredericia, som det endte med jeg ikke brugte.. for det passede ikke lige til juletam tam synes jeg .. Men tog målene fra den af så jeg vidste, hvor høj og bred...
resultatet er det her nedenunder...


Og synes nu nok, at den er lidt lille nok......
så der måtte lige en rød kant mere på..


Er nu igang med at quilte dem, det gør jeg på symaskinen den har en masse forskellige muligheder så prøver mig lidt frem med forskellige slags... Du skal nok få resultatet at se imorgen, men nu går jeg lige og kigger lidt på dem og skal bestemme mig om jeg skal skifte trådfarve i yderste kant jeg vil quilte.... men tror jeg bliver ved den røde overvejede ellers om jeg skulle se om jeg kunne købe en guld da der er lidt guldfarve i noget af stoffet.... Men det var jo meningen, at de her ting jeg laver i julestof, skulle laves af ting jeg allerede havde for lige at mindske lageret bare en anelse..
Så indtil videre holder jeg mig til det, og imorgen får den så sidste omgang... Tror sørme det bliver godt.... og glæder mig da lidt til at vise mine første dækkeservietter frem helt færdige..

Mens jeg gik og tænkte på hvad jeg skulle stille op med de juledækkeservietterne ja så kunne jeg ligeså godt lige lave lidt fornuftigt, så fandt nogle flere rester og er nu også igang med disse dækkeservietter....Mangler dog lige en bagside men mon ikke det kommer imorgen..... måske hvis lysten kommer over mig 

Allesammen er til gaver, hvem modtageren bliver er endnu uvist på det ene par, og dem med julemotivet ja det er en hemmelighed, men det skal jeg nok afsløre senere.

Dagen idag, har været skøn og dejlig har kun lige lavet det jeg jeg har lyst til, og det har været skønt bare at gøre det jeg lige fandt på....
Nåede skam også at få bagt et par grovbrød med græskarkerner, og 2 rugbrød til mandens og børnenes store glæde...
Er begyndt at bage alt vores brød selv, synes godt rugbrød er blevet for dyrt i forhold til hvad man får, og har fået opskriften af en god veninde på et rugbrød som bare er så nemt at lave..... Og vi alle elsker det og det tager ikke så langt tid at lave...
Måske jeg lige skulle smide opskriften ind imorgen så du også kunne få fornøjelsen af nemt hjemmebagt rugbrød...

Nå tror sørme at min trøje kalder på, at jeg strikker på den.. Håber din dag har været ligeså god som min :-)

6 kommentarer:

 1. De er rigtig fine dine små jule dækkeservietter. Dem kan du godt give væk som gave. Jeg ville elske sådanne gaver.

  Jeg er sikker på du har garn nok til din "kedelige" bluse. Sådan en skal man da have, så man kan bruge alle sine skønne tørklæder.

  God strikkeaften til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Spændende med alle dine projekter :o)
  - og så flotte nogle juledækkeservietter.
  De kan da kun glæde modtagerne.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Du har godt nok været produktiv, du får vist en del ta daer på fredag. De jule dækkeservietter et bare skønne, de andre du er startere på ser nu også ud til at bliver fine.

  SvarSlet
 4. Ja læg endelig en god, nem opskrift på rugbrød, den vil jeg kigge efter. Sjovt lige pt kigger jeg efter " kedelige" bluser. Jeg har en masse nederdele m mønstre, farver osv som jeg ikke rigtig får brugt fordi jeg syntes jeg mangler nogen rolige overdele som ikke er .langærmet t-shirt.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. Hold da helt op så mange fine ting du har fået lavet i dag, krydser fingre for at garnet rækker til blusen, som ser ud til at blive rigtig flot, som alt andet du laver.;-))

  SvarSlet
 6. Klø på med trøjen. Hvis du strikker hurtigt nok, rækker garnet ;-) Fine juledækkeservietter. Sidder da her og kommer i julestemning!

  SvarSlet