torsdag den 8. november 2012

Soccermom

Er vist det man kalder de hjemmegående husmødre i USA der ræser rundt med deres unger....

Sådanne føler jeg mig for tiden især om torsdagen. Først skal ungerne køres til skole den ligger 11 km fra hvor vi bor, og de skal til Præstø for at komme med bus, så det lige så billigt at køre dem, når nu jeg har muligheden. 
Så skal de hentes igen. 
Om torsdagen går Simon til sammenspil på skolen kl. 16 45 sune til håndbold i Præstø kl. 1730 simon hentes igen kl 1815 og sune skal så hentes kl 19... Og puhaaa så har jeg ligesom kørt det bil der skal køres for idag...
Det er så ulempen ved at bo på landet, og være en pylremor, som ikke vil have at de skal cykle i mørke endnu...
Idag tog de så bussen hjem, har været på hyggeshoppetur med min mor i Næstved idag, og det var skønt...

Drengene skal til at vænne sig til at tage bussen både om morgenen og fra skole og de skal også til at vænne sig til at cykle de 4 km til bussen og tilbage igen....
Det vil sige, det nok mere er pylremoren der skal vænne sig til det. For på et tidspunkt så skal jeg jo igang med at arbejde igen..... Også kan jeg jo ikke både køre dem og passe et arbejde... eller det kommer jo an på hvilket job jeg finder, men jeg må jo nok snart til at overgive mig og lade dem cykle afsted selv....
Er det bare mig der er pylret eller er det ikke lige lidt tidligt at de skal til at tage afsted og komme hjem til nok et tomt hus..... de er godt nok snart 11 år, og kan da godt være, at jeg måske er en anelse pylret...
( nok en skade man får når man har været kørelærer og ser hvordan folk kører i trafikken og især hvordan cyklisterne opfører sig... Har dog trænet drengene meget i at cykle turen frem og tilbage, så de kan jo godt... meeeeeen.....)

Vi er endnu ikke kommet nærmere en beslutning med skolen endnu. Har været til møde på deres nuværende skole, og de har virkelig gjort en indsats og holdt en dag med ungerne hvor de snakkede om gode kammerater og hvad man kunne gøre for at alle havde en god skoledag. Og selve mødet var skam også udemærket. 
Min mavefornemmelse siger mig, at de skal flytte skole så de kan komme i hver deres klasse, men jeg er ikke 100% sikker. Såee vi tager den ihvertfald året ud og ser hvordan det går.
De virker gladere når de kommer hjem altså de fleste dage og snakker ikke så meget om at flytte skole mere. Så nu ser vi, hvordan det går. Tror jeg nok :-) 
Ja jeg er ikke en der lige beslutter mig fra den ene dag til den anden.

Har fået årets første julegaver indkøbt idag. Og igår blev jeg færdig med årets første hjemmelavet julepynt...

Den blev da meget sød, men er nu ikke helt tilfreds, men det er jo også første forsøger nu igang med nogle julehjerter er jo faktisk håbløst bagud med en plan jeg ellers lagde for et par måneder siden, men den er lidt en hemmelighed for en mulig læser, så tror jeg lige venter lidt med at afslører hvad den går ud på.

En del af gaverne her i huset i år bliver hjemmelavet gaver, så dem skal jeg jo også igang med.. Er virkelig dårlig til at være i god tid med den slags..
Hvad med dig, giver du hjemmelavet gaver til jul????

2 kommentarer:

 1. Jeg ville gerne give hjemmelavede gaver, men ved ikke hvordan modtageren tager det!!

  Mit mellemst barn tog selv bussen om morgenen til skole og hjem igen om eftermiddagen. Vi bor som du på landet. Da var hun 9 år gammel, så det kan lade sig gøre. Siger moderen med en søn på nu 9 næsten 10, som bliver bragt og hentet igen.
  Lad mig sige det sådan, når muligheden for at hente og bringe ikke er der, så klarer børnene det sørme selv. Det er OS der er for sukker søde og gør vores børn til uselvstændige væsner (den er lige så meget til mig som til dig). Vi må lærer at give slip, så måske et nytårsfortsæt ?

  Ønsker dig en skøn fredag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Marion
  Jeg tror jeg ville gøre som dig når muligheden er der ....
  Men selvfølgelig kam de selv - hvis de skal ....
  Din kurv er blevet super fin ....
  Jeg synes rigtig godt om hjmmegjorte julegaver ...
  Lavet med tanke og sjæl ...
  Knus og go fredag

  SvarSlet