tirsdag den 27. november 2012

Hvor blev hun af......

Hende overskudskællingen...

Ja jeg ved det ikke, men sidder lige nu totalt fladmast i sofaen og gider intet absolut intet...

Kom ikke igang med strikkemaskinen, så det bliver så imorgen... Hvor jeg har bestemt mig for at det bliver en dag uden en masse huslige gøremål....

Nu vil jeg nyde at tage en slapper med god samvittighed og hvis du lige har lidt tid synes jeg da du skulle smutte forbi denne lækre give away


Håber du har haft en skøn dag......

Forresten så du også den dokumentar på tv2 igår, det gjorde jeg og er bare så meget i chok over, at nogen mennesker kan være sådanne... Tænk sig, at nogen kan kalde et barn for en nitte... Hvis der var nogen der havde trukket en nitte der, ja så var det sgu da den stakkels unge, der ikke kunne leve op til nogle opskruede menneskers forventninger til hvad det vil sige at have et barn. Uhh jeg er så gal i skralden og så er jeg da bare så trist på den stakkels piges vegne... Hvis jeg kunne så havde jeg straks taget hende til mig, og tror faktisk der sidder mange i dk og har det sådanne lige nu.
Et eller andet sted har jeg altså ikke ondt af de biologiske forældre.. Selvfølgelig havde de måske en forventning om at modtage info om deres børn. Men alligevel, de gav dem jo væk.... Det må være hårdt, men alligevel.. Ja jeg ved det ikke det jo en anden verden de lever i og svært at sætte sig ind i deres situation, men alligevel, nej jeg ved det ikke.
Men er virkelig dybt chokeret over de adoptivforældre... synes næsten allerede man kunne se, at de fortrød da de sad på deres hotelværelse med 2 børn der bare græd og græd....
Ved ikke hvad de havde forventet, men jeg fik det indtryk at de havde forventet at de fik 2 børn og så ville alt bare være rosenrødt... Altså alle os der har børn ved, at det langtfra altid er rosenrødt det kan faktisk være pissehårdt at være mor og far. 
Og de får ovenikøbet nogle børn som har lidt et kæmpe stort nederlag... De er blevet givet væk af deres rigtige mor og far. De føler sig da helt klart svigtet.... Ja ved selvfølgelig ikke alt, men jeg kan slet ikke forholde mig til den måde de takler den pige på...

Nå det var sørme da lige et sidespring... 

håber du får en hygsom aften....

8 kommentarer:

 1. Ja det er uhyggeligt, at et barn kan blive svigtet sådan af sine adoptivforældre. De biologiske forældre gjorde det jo i en god mening, da de begge havde fået konstateret Hiv/Aids, og regnede med at skulle dø.
  Så jeg håber der kommer en ordentlig løsning for den lille pige, på den ene eller den anden måde.

  De der overskudskællinger har det med at forsvinde når der er mest brug for hende, så æv æv men du når det nok imorgen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. hej Marion
  sådan nogle overskudskællinger kan ikke være overskudskællinger hele tiden ..
  - de har også brug for at lade op ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja fik da også en ordenlig tur i laderen gik ud som et lys på sofaen ved 9 tiden ;-)

   Slet
 3. Jeg holder med mona, der skal være tid til begge dele.

  Tak for link til giveaway, jeg har også en igang, hvis du sku få lyst.

  SvarSlet
 4. Den adoptionssag er rigtig slem og desværre ikke noget enestående tilfælde. Vi hører bare først om det nu. Ang. Forældrene så troede de at de skulle dø. I Etiopien er det normalt at adopterer børn af hinanden. Når et forældrepar er i nød på den ene eller anden måde adopterer de et barn væk til en anden familie. De modtager så en ko eller anden pris og fungerer i fremtiden som onkel og tante for deres børn. Familierne indgår en pagt og betragter sig som en stor familie....... Det var det de biologiske forældre troede..... Jo jeg har meget ondt af dem. Det har jeg faktisk også af adoptivforældrenes., Som udgangspunkt gør forældre det bedste de er i stand til for deres børn. Hermed siger jeg ikke at alle er i stand til at være forældre.Det er en meget sørgelig sag, hvor der udelukkende er tabere, men den største taber er den lille pige.... Hvor jeg dog af hele mit hjerte håber at den lille pige er en mælkebøtte og klare sig tros alle odds.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for din forklaring for nu forstår jeg meget bedre de biologiske forældre... for det vidste jeg ikke lige, det kunne de måske godt lige have smidt ind i programmet. Håber sammen med dig for den lille pige :-)

   Slet
 5. Så vidt jeg har forstået, er udsendelsen en del af en længere film. Som man vist nok kan se på you tube.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ok ved ikke om mit hjerte kan tåle at se det... men prøver da måske nok lige

   Slet