fredag den 16. november 2012

en underlig dag

Hmm mit indlæg idag bliver altså ikke fyldt med en masse spændende fotos.. Har haft en underlig dag synes jeg....
Vores genbo fik for godt et halvt år siden kræft i halsen og har gennemgået et helvede i behandlinger mm... og for knapt en måned siden fik han at vide, at kampen var vundet ikke mere kræft i halsen..... Vi jublede på hans vegne og glædede os over, at inden længe ville han kunne spise og snakke rigtigt igen... 
Men sådanne skulle det ikke være desværre...
Han har fået et rigtig slem dobbeltsidet lungebetændelse... Han har gået med den i nok en måned uden lægen har opdaget den og ligger nu på intensiv og bare sover og sover, og er meget syg...
Hvordan udfaldet vil blive vides endnu ikke....
Det er satme trist, og ikke nok med det fyldte hans kæreste samme dag som han blev indlagt 50 år, og imorgen skal vi til fest... Han ønsker at festen holdes alligevel...
Bliver altså lidt underligt at skulle til fest når vi alle ved, hvordan det står til med ham.... Meeeen for hans kones skyld så mander vi os op, tror hun har brug for det lige nu...
Det har været hårdt det sidste halve år... Men alligevel...
Og ja jeg skrev pludselig hans kone, for de blev gift igår i al hemmelighed..... På hospitalet for planen var, at de skulle giftes imorgen som en overraskelse til alle.... Og overrasket det blev jeg og ville også have blevet det imorgen den havde jeg ikke set komme...

Hmm nok om det mit hoved summer af underlige tanker så tror bare at i må vente med tadaerne og todoerne til en anden dag.... Kan ikke lige rumme det i mit trætte hoved.
Selvom jeg ikke er særlig tæt med ham, ja så påvirker det sørme da en... Min mand og ham har altid haft en masse sammen, så det er nok værst for ham, men rart er det altså ikke at se en person gå så meget igennem også lide så meget stadigvæk...

Nå håber du får en god weekend.....
Vil prøve at mande mig op til fødselsdagen imorgen og gaven jeg ville have købt er pludselig røvkedelig og meningsløs og har ikke fået den købt..
Men ved, at hun ikke har haft tid til at shoppe tøj til imorgen så tænkte måske hun ville blive glad for denne her....


hun er også en lille trunte som jeg så tænkte måske..... men ved ikke er det at prakke ens hjemmelavet ting på andre eller hvad tror du er sørme meget i tvivl må jeg nok indrømme...4 kommentarer:

 1. Kære Marion
  Puuuha sikke en historie ...stakkels naboer
  Din hjemmegjorte sag ser super godt ud ....
  Jeg synes helt klart du skal pakke den ind ....
  Håber i får en god fest - selv om det måske bliver med en underlig stemning :(
  Knus og go weekend

  SvarSlet
 2. Det synes jeg lyder som en god ide. Du kan jo skrive, at den kan byttes til x antal kr. hvis den ikke falder i hendes smag.

  Det er altid trist når sygdom rammer i ens omgangskreds. Når det så falder sammen med fest og glæde gør det lige med et en opmærksom på livets gang. At alting har en ende.
  Jeg ønsker jer en god fest og håber det bedste for dine naboer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hej Marion. Hvorfor ikke spørge hende om det med kjolen ? Måske er det lige det hun havde håbet på - og måske havde hun noget andet i tankerne. Der kan ikke ske noget ved at spørge.
  Mht. festen - så kan jeg godt forstå du har det underligt omkring det, når du ved hvor syg han er.
  Men man kan også vende det om og tænke, at det kunne være en flot gave til ham, at I har haft en god fest ? at han også gerne ville kunne glæde sin kone, og måske har det skidt med at hans sygdom også skulle gå ud over festen der skulle fejre hendes 50 års fødselsdag og deres bryllup ?
  At det kan glæde ham at tænke på at I er glade, og kan gribe de lyspunkter der måtte være midt i alt det svære. Det er ikke det samme som at I er ligeglade med ham og hans sygdom.
  Hjælp dem med den gode stemning omkring festen - det kan måske give ham det der skal til for at han kan blive rask igen :o)
  hilsen Mona

  ps. tragisk at han skulle rammes af lungebetændelse oveni kræftsygdommen.

  SvarSlet
 4. Åh hvor er det trist Marion. Jeg tror hun vil blive glad for din betænksomhed og omtanke uanset om hun kan lide kjolen eller ej.
  Skulle den ikke sidde helt perfekt, kan du jo altid tilbyde en tilretning, når tingene er faldet lidt til ro og din ven forhåbentlig er kommet sig lidt.

  SvarSlet