tirsdag den 27. november 2012

Overskudskællingen.....

Har besat mig idag, og sat mig i sving fra morgenstunden. Så snart manden var smuttede afsted på job ved sekstiden gik hun i krig.
Så da ungerne vågnede var det til duften af nybagte skinkehorn til morgenmad


Og så er der lidt til fryseren og madpakkerne også :-)

Glade smil var der på ungernes ansigt, for det er absolut ikke noget de er vandt til, at deres mor er så overskudsagtig fra morgenstunden af...


Og nu jeg alligevel stod i køkkenet og ventede på dejen gad hæve så kunne jeg da lige så godt lige røre dejen sammen til rugbrød.....


Som mens jeg kørte ungerne i skole og gik med hunden stod og bagte færdig.

Så nu mangler jeg faktisk kun at tage en svingom med støvsugeren også er dagens gøremål i hus....

Også er min trøje blevet færdig... 


Strikket efter samme opskrift som denne her
Har bare strikket den i glat istedet for, og den er allerede på og jeg er rigtig glad for den :-) 
Kan godt være, at den bare er sort, men jeg elsker den og føler mig så godt tilpas i den. Og idag har jeg som på billedet en pink top inden under og synes sgu selv at jeg er stanglækker idag :-)

Dagen idag skal bruges ved strikkemaskinen, men først skal jeg lige have overstået et møde på jobcentret, bliver altid så svedig og smånervøs når jeg skal til de møder...
Så det vil jeg lige starte med at forberede mig selv lidt mentalt på..

Også har jeg hørt at det snart bliver vinter, ikke, at det virker sådanne i dag, selvom vejret er gråt og trist ja så er det jo dejligt mildt og skønt at der næsten ikke er en vind der rører sig...
Men glæder mig til at at Kong Vinter smider sit hvide smukke drys ud over landskabet... For jeg er en af dem der elsker sne. :-)

Dagen i dag er startet fantastisk så mon ikke bare, at det bliver en af de gode dage......
Glæder mig til at komme hjem og igang med strikkemaskinen.

Håber du får en helt igennem fantastisk dag :-)

10 kommentarer:

 1. Trøjen får da lige et ekstra pift med den pink top under. Flot! Lækkert med friskbagt fra morgenstunden :-)

  SvarSlet
 2. puha, bliver helt svedt af at læse alt det du har nået. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja men nu er gassen sgu også gået af ballonen :-)

   Slet
 3. Det ser godt ud :-)
  Hvis du bliver træt af hende "overskudskællingen" må du gerne sende hende hjem til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. he he skal nok sende hende videre til dig når jeg bliver træt af hende :-)

   Slet
 4. Lækkert at forkæle børnene på den måde. Skinke horn kan jeg da godt bruge en opskrift på. De ser lækre ud. Rugbrød gør jeg ikke i.
  Din bluse er ovenud lækker. Jeg er vild med det gennemsigtige og med pink top wauv. Du er Stanglækker så. Me Like.

  Held og lykke med jobcenter besøget. Det skal nok gå, når der kommer en lækker overskudskælling ind, springer alle jobkunsulenterne nok for dig.

  Ønsker dig en dejlig strikkedag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er dejligt når man lige får overskudet til den slags... Skinkehornene har jeg egentlig ikke sådanne en opskrift på.. det startede med en bolleopskrift jeg havde som jeg så har udviklet lidt hen af vejen.

   men bruger 1 pk gær til 8 dl. vand ca 3 dl havregryn, en halv pose grahamsmel lidt salt, også er resten hvedemel som jeg putter i efterhånden som dejen bliver æltet der skal så meget mel i, at du kan rulle den ud, når den er hævet og jeg putter forresten også en teskefuld olie i, det gør at dejen er nemmere at rulle ud.
   så lader jeg dejen hæve en halv til en hel times tid alt efter hvad jeg har tid til.
   så laver jeg en temmelig stor bolle og ruller den ud i en cirkel og skærer den så den bliver delt i 8 trekanter også blander jeg til denne portion 2 pakker revet skinke og 1½ pose revet os som jeg blander sammen i en skål også fordeler jeg det ud på de trekanter og ruller dem sammen som en crossiant. og sådanne fortsætter jeg indtil jeg ikke har mere dej. Der plejer at blive omkring 32 skinkehorn af sådanne en blanding... Håber de falder i god jord hos lillebror og familien :-)

   Slet
 5. Dit overskud tager du da bare med til jobcenteret - så går det nok :-)

  SvarSlet
 6. Hold da helt op der gang i dig i dag, skønt med sådanne nogle dag, hvor man får en masse for hånden, det er bare som om at sofaen føles extra rar efter sådan en dag. Din sorte trøje er sådan en man ikke kan have for mange af flot, enkel og klassisk, sådan en man altid kan bruge.

  SvarSlet
 7. Du er da helt vild i overskuds mode. Sikke en masse du får præsteret, jeg taber helt pusten. Din sorte trøje er bare blevet supergod, sådan en kunne jeg også godt tænke mig.

  SvarSlet