søndag den 4. december 2011

Juleskibet og tornerose

Fik lokket manden  min med på juleskibet, der har lagt til i køge i denne weekend.
Og det var skam også meget hyggeligt.
Jeg ville så gerne derhen, for kendte en af dem der havde en stand, michelle, hedder hun og er simpelthen ganske fantastisk til at lave glas. Det er så smukke ting hun laver.

Og ved i hvad stod og sukkede over en halskæde, som hun også havde med på gavnø, som jeg viste manden var mit julegaveønske i år...
Lidt tåbeligt for vi har nemlig aftalt at i år, hvor vi ikke har så meget at rutte med, så skal vi give hinanden hjemmelavede gaver :-)
Og hun ved godt at pengene ikke hænger på træerne for tiden, så hun kom lige pludselig listende med en lille æske og i den lå den smukke sag

Blev bare så glad, tænk at jeg måtte få den :-) er den ikke bare smuk hun har selv lavet perlerne, jeg elsker den halskæde

Resten af aftnenen igår gik simpelthen med at sove, manden og jeg skulle ellers nyde hinandens tosomhed, da ungerne er hos mormor og morfar i weekend.
Men har fået blærebetændelse og er lige startet på penicilin så da vi havde spist aftensmad gik jeg da ud som et lys og har sovet lige fra ved 7 tiden til kl 9 imorges, kun afbrudt af da jeg rejste mig fra sofaen og gik ovenpå i seng.
Også lige af et kæmpe uvejr der passerede over hos engang meget tidligt hen på morgenstunden.

Idag har jeg hygget mig lidt med en ufo, der manglede kun lige kanten og halsen...
Det er blevet til en ufo, fordi den trækker skævt efter, at jeg har syet den sammen..
det har jeg godt nok aldrig prøvet før...

sådanne ser den  ud..
Men nu prøver jeg at vaske den også må se om jeg kan få den til at blive lige ellers, må den have sig en tur til de evige jagtmarker, men det var da forsøget værd....

Håber i alle har haft en skøn 3. søndag i advent...

2 kommentarer:

 1. IIIHHHH!!! Den er bare fin den halskæde og hvor var det dog en dejlig gave, nu hvor det er lidt hårdere end hvad det plejer at være.

  vil også lige høre om du har fået min seneste mail. Fordi den er kommet tilbage til mig, men kun med beskeden at afsendelsen er forsinket og jeg ikke behøvede at foretage mig noget. Så ville lige skrive at jeg har svaret, så det ikke ender som sidste gang! ;-)

  SvarSlet
 2. jamen dog som tiden iler hehe det er kun 2. søndag i advent vi har haft ;o) sorry sku lige drille

  Dejlig med en sød gave men knap så godt du er syg.
  stort god bedring kram

  SvarSlet