fredag den 23. december 2011

Mere end en juleaften

Ja her i huset holder vi jul indtil flere gange.

Den første var allerede i lørdags, hvor det er ungerne der bytter og åbner deres gaver.

Vi er jo en temmelig delt familie, så i aften har vi endnu engang holdt juleaften, nu hvor  min mands drenge er blevet så store, så står den altså ikke på at løbe rundt om juletræet indtil flere gange lille juleaften, nej der hygger vi med lidt god mad, som røget ål, som manden min selv har fanget og røget, og lidt rejer og selvfølgelig risengrød.
Hygge med spil, og stille og roligt deler vi vores gaver ud åbner, og ser  på hvad vi får hver især.
I år, har det været en anelse tomt, ikke, at det ikke har været en hyggelig aften, men der manglede en af min mands store drenge, som vi desværre pga. besværlige omstændigheder ikke ser for tiden. Det føles lidt trist i mit hjerte, for han har været for mig, som min egen søn.
Men håber, at vi snart igen, kan finde hinanden igen, for han er helt klart savnet.

Men alt i alt har det været en skøn og dejlig aften vi har hygget og drengene havde lavet en skål til storebror og hans kæreste. Glemte at tage billede af den, lidt ærgeligt, for den var altså bare blevet så fin.

Og jeg har også fået gave, at min store stedsøn, en dvd med greys hvide verden sæson 1, som er min absolut ynglingsserie, og ved ikke noget bedre end på¨en trist dag, at sidde og se den serie, eller når jeg strikker på min strikkemaskine, have serien kørende, så den blev jeg rigtig glad for,

Har også fået gaven af  min mand idag. Skulle ellers først have haft den imorgen, men vi skalikke holde jul hjemme iår, og den var for stor at have med.
Vi har jo iår valgt at vi skulle gi hinanden hjemmelavede julegaver til hinanden, og han havde fundet på en rigtig god ting.....

Nu skal i bare se....

Og nu kunne nogen måske godt forledes til at tro, at dette er en talerstol, men nej, det er det skam ikke, det er en opskriftsholder til når jeg strikker på maskinen og laver mine opskrifter efterhånden, så er den lavet til, at jeg kan sidde og notere undervejs :-)
Ja min mand gør aldrig noget halvt, og er vældig glad for den, for sådanne en, har jeg virkelig savnet :-)

Men alt i alt en dejlig dag, selvom der lige var en der meget savnet... Håber at vi snart ser dig igen.

Men vil da også lige benytte chancen til at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul, og håbe, at i får nogle skønne og dejlige juledage sammen med familie og venner og nære :-)

Mange julehilsner til alle jer i bloggens land...

2 kommentarer:

  1. Glædelig jul til jer - og sikke da en god gave din mand har lavet til dig! Er helt sikker på han også bliver glad for den flotte gave du har lavet til ham!!!

    SvarSlet
  2. hej
    du må også have en glædlig jul sammen med dine kære.

    SvarSlet