onsdag den 28. december 2011

feriehygge

er der i stor stil hos os fortiden...

Ungerne snuer lige til kl 10 eller nogen gange helt til kl 11, sådanne nogle syvsovere...
Tænker hvor længe de så sover når de bliver teenagere....
Nå men den tid den sovs..

Men vi hygger, har spille Monopoly, som jo egentlig er Matador, men her er det en opdateret version.
Der er ingen penge, man betaler med dankort i en dankort terminal, og startbeløbet er ikke mindre end 15 millioner af kroner...
Grundene er så også sat tilsvarende op.
Men det er godt nok svimlende summer der skal regnes med, og der står blondinen altså lidt af...

Idag måtte vi bryde vores hjemmehygge op, og drage ud i hverdagslivet, og få byttet drengenes gaver. De fik nemlig 2 hele serier af Narnia, så de fik sig et nyt playstation 3 spil, med skateboard til
Moren mente nu ellers, at de da meget hellere manglede et Zumba spil, så kunne vi da lige have trænet lidt af julefedten med mere af til det,  men nej det mente de bestemt ikke.
Men puhaaa, vi var skam meget hurtige ud af det center igen, for der var da godt nok mange mennesker...

Og tænk jer, der var allerede udsalg, synes godt nok at det januar udsalg rykker tættere og tættere på julen. Ville godt nok føle mig snydt, hvis jeg kom og fandt den gave jeg havde købt til halv pris bare et par dage efter jul..
Men hvad det er vel tiderne, mange bliver jo nok nødt til det, for at få råd til huslejen, den krise kradser jo stadig rigtig mange steder.
De stakler der ejer alle disse butikker, puha det må ikke være sjovt at være dem for tiden.

Men udsalget har inspireret mig til at tage mig sammen imorgen og smutte til vordingborg, og se om butikken for småfede damer (læs zizzi, ja jeg kalder den altså det, for er jo selv småfed, så synes godt, at jeg kan tillade mig det) og se om udsalget mon også er startet der.
Har nemmerlig snart fødselsdag og trænger frygteligt til lidt nye klude, så min kære moder har sagt, at jeg iår selv kan gå ud og købe min fødselsdagsgave, nu udsalget allerede starter, og jeg er ikke særlig nem at købe tøj til, nu jeg er i min fede periode...
Må altså også se, om jeg kan gøre noget ved det for synes bare, at jeg vokser og vokser, og kan se på folk, at de er begyndt at overveje, at spørge mig om, jeg mon venter mig igen.
For jeg er jo den fantastiske heldige type der ligner en, der er højgravid, når jeg bliver fed.. Knapt så fedt kan jeg hilse jer at sige, men er begyndt lidt at nyde at folk bliver så flov,  når jeg siger, at den tid er forbi, her skal der ikke flere børn, vi har vist rigeligt.

Nu skal jeg igang med at skrive en ansøgning, ikke, at det er noget jeg er særlig god til. Men jeg har fundet jobbet, som jeg gerne vil have..
Så må lige se om jeg ikke kan hente lidt assistance, for det skal jo nødigt lyde som en indkøbsliste, når de læser min ansøgning.
Så i må meget gerne krydse jeres fingre for, at  jobbet bliver mit.

Håber i alle derude i bloggens land nyder jeres familie, børn og ferie lige så meget, som jeg gør i disse dage...


5 kommentarer:

 1. hej
  den kære vægt... den er der og om vi ikke gør noget ved er vi bare tykke.... godt eller skidt.. hvem ved. En ting ved jeg der skal enegi til at tabe sig, så jeg er på vej til at finde min for vil rigtig gerne af med min Tykkevægt og være smæk lækker igen..... held og lykke med udsalgs jagten håber du finder noget fint som gør dig tyd og fin...

  have en forsat god dag

  SvarSlet
 2. Åh ja den vægt, min jul har været en 4 kilos jul, surt. Håber at jeg kan svømme det væk igen.
  Krydser alt hvad jeg kan og håber for dig at du får dit drømmejob.
  Godt nytår og knus fra Nete

  SvarSlet
 3. Krydser fingre for mange ting hos dig idag.

  Din vægt for ned af gående. Jeg sværger til DDV, har jo gået der siden i sommers og smidt 14 kg. indtil videre og fortsætter også her efter nytår igen.
  At du finder noget lækkert tøj til din fødselsdagsgave, fra din mor af.
  At din ansøgning bliver super god og at du får jobbet.
  At du må få et skønt nyt år hvor alt går som du gerne vil have det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Held og lykke med ansøgningen!!!

  Håber du finder noget lækkert tøj du befinder dig godt i - og på forhånd tillykke med fødselsdagen!!!

  SvarSlet
 5. Ja jeg vil også som de andre sige pøj pøj med det hele.

  held og lykke og godt nytår

  SvarSlet