tirsdag den 30. oktober 2012

Det er altså virkelig trættende

At være træt hele tiden.

Har sådanne en periode, hvor jeg altså bare er så skide træt hele tiden, og ikke rigtig orker en skid, jeg har det lidt som hende damen i reklamen for et eller andet slankeprodukt, som står med en kæmpe kugle bundet fast til benet og bare ikke kan rokke sig ud af stedet.

Og det er jo ligesom ikke fordi, at jeg har den mest hårde hverdag for tiden. Men er bare træt og kan ikke rigtig komme igang med at lave noget, skal slæbe mig selv afsted på den daglige gåtur og når jeg kommer hjem fra den, så lander jeg i sofaen og får ikke lige lavet meget andet den dag.

Og det irritere mig altså bare helt vildt for vil så gerne lige have syet lidt forskelligt, strikket lidt på maskinen og ellers komme igang med de par julegaver jeg skal lave.

Ved ikke om det er efter den penicillinkur jeg lige har været på eller om det bare er ren dovenskab, af at gå hjemme eller hvad det er.
Men belastende er det ihvertfald når man egentlig gerne vil en hel masse, men bare ikke orker det.... Og idag fik jeg fandme også sidestik da jeg var ude og gå med hunden, altså helt ærligt sidestik, nu har jeg gået jeg ved ikke hvor længe med den hund hver evig eneste morgen og nu får jeg pludselig sidestik, og det var ikke engang på den lange tur....
Altså enten er jeg ved at blive meget doven og gammel eller også rabler den da fuldstændig for mig.
Jeg som der ellers elsker at hygge mig med alverdens kreative sager, og springer over mine projekter med kampånd der minder om en der skal i krig og dårligt kan vente med at komme igang med de ideer jeg finder på.
De ting jeg havde med hjem fra messe ligger stadig urørt... Hvad sker der lige for mig siger jeg bare...

Hmm det kan ikke blive ved med at gå, imorgen bestemmer jeg at jeg ikke er træt... Og sådanne har det altså bare at være... (måske jeg skulle gå i seng nu.....)

Vejret har ellers bare været skønt idag, og har næsten kunne mærke at solen varmede lidt, noget af en forskel fra igår som bare var rigtig våd og blæsende og meget kold.....

Håber du har det godt...

11 kommentarer:

 1. Kender det godt, har også haft sådanne perioder i mit liv, det værste er egentlig ikke at jeg var træt, det var at jeg når jeg lå sofaen faktisk ikke fik slappet særlig meget af, da jeg hele tiden lå og tænkte på alt det jeg burde gå i gang med. Mine perioder er ofte kommet på denne tid af år og jeg plejer at kalde dem for mit vinterhi. Håber du snart går energien tilbage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja sådanne har jeg det også når jeg så endelig tænker at nu smider jeg mig sgu da lige og tager en slapper så sidder jeg og får vildt dårlig samvittighed over alt det jeg burde lave :-)

   Slet
 2. Søde dig.
  Hvis du har fået penicilin så har du været syg. Jeg har lige haft en virus 3 dage med feber MEN det tog så yderlig 2 uger m snot, hoste og hovedpine. Til sidst var jeg så desperat at jeg tog i Matas efter et glas urte pensil. Det fik bugt med det sidste.

  Jeg tror hverken du er doven eller gammel, men render nok rundt m en rest skidt i kroppen og måske lidt ramt af vintertiden. Min krop kan heller ikke helt finde ud af det med at sætte tiden en time tilbage.

  Du er nok god som ny igen om et par dage

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det håber jeg også det har allerede været lidt bedre idag, men har også lyttet lidt mere til min krop og ikke forsøgt at tage mig sammen til en hel masse, men gik også i seng med hønsene igår måske jeg skulle gøre det samme idag :-)

   Slet
 3. Du trænger til en uge sydpå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. uhhh ja det ville sørme ikke være tosset det kunne jeg helt sikkert godt bruge :-)

   Slet
 4. Måske skulle du samle de sidste kræfter, og gå til lægen, måske mangler du jern, blod eller d-vitamin.. Var selv vildt træt,, og svimmel af at sæbebehandle et enkelt sofa bord.. Og desværre først EFTER jeg havde været donor, fik jeg konstateret blodmangel..
  Så afsted til lægen.. Det går også ud overmimmunforsvar hvis man mangler jern eller d- vitamin.

  Men sidst men ikke mindst, se med milde øjne på dig selv... Måske trænger du bare til at lave ingenting.. Det ville du kunne forstå hos alle andre, så gør det også for dig selv. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kunne da godt tænkes at jeg bare skulle lave ingenting :-)

   Slet
  2. eller måske lige en visit hos lægen ville måske også være på sin plads :-)

   Slet
 5. Det er sjovt du siger det, for jeg har faktisk hørt flere der klager over træthed og sidesting, gad vide om det er en virus.
  Under alle omstændigheder bør det snart gå over, ellers ville det nok være en god ide at konsultere en læge som foreslået. Det kan jo godt være du mangler et eller andet.

  SvarSlet
 6. Har jo osse rigtig mange problemer i øjeblikket med manglende energi og træthed (oveni alt det andet), så her er der taget en daglyslampe i brug i stuen hver eneste morgen. Selvom jeg ikke troede på det inden den blev købt for et par år siden må jeg indrømme at det hjælper, og det er anderledes lys end hvis man bare tænder den almindelige lampe.

  SvarSlet