fredag den 5. oktober 2012

Jeg hygger mig

Egentlig havde jeg faktisk en dag i onsdags, hvor jeg egentlig sad og følte at det hele lidt var noget lort. Orkede ikke rigtig at snakke med nogen eller for den sags skyld at være sammen med nogen.

Men da dagen sluttede og jeg kiggede tilbage på den, så havde det faktisk været en rigtig hyggelig dag, jeg havde bare haft for travlt med inden i mit hoved at fortælle mig selv, at det var en lortedag, for da dagen nåede sin afslutning, havde jeg faktisk lavet ting hele dagen som jeg havde hygget mig med.
Jeg havde ikke gjort nogle nyttige ting, jeg havde bare strikket, strikket og strikket. Siddet i min sofa, men fjerneren kørende og hygget mig med at strikke på min cardigan fra dalegarn.
Og det var skide skønt for engangs skyld bare, at strikke noget som en anden havde fundet på, hvor jeg bare skulle læse opskriften og strikke derud af.
Nu vil jeg så sige, at jeg ikke er vildt imponeret over deres måde at skrive opskrifter på, hvis man ikke er vant til at strikke og klar til at tænke selv, ja så kan den jeg er igang med altså godt være lidt pudsig at strikke efter.
Men jeg hygger mig, og mærker glæden ved at strikke noget helt til mig selv, og i en vanvittig vild farve, som jeg aldrig har strikket til mig selv før.


 Og selvom at der skal strikkes en kant med snoning rundt på knapt 3 m, som ellers godt kan være lidt uoverskueligt, ja så er den altså bare skide hyggelig at strikke.

Det er fra dette hæfte opskrift nr. 23308, jeg har så valgt at strikke den i lerken, da den ellers skulle strikkes i dobbelt garn af deres alpakkagarn, men synes at den ville blive temmelig tung, og havde heller ikke helt nok af alpakkaen. 
Men bliver altså nok nødt til også at strikke den opskrift der hedder nr. 23306 det er næsten den sammen bare i enkelt garn, og har netop lige nok i en lækker lysgrå at strikke den i. For det er altså bare  en lækker garn, synes dog, at prisen er temmelig dyr, for lige netop den garn, jeg ville personligt aldrig vælge at skulle strikke en så dyr cardigan, hvis det ikke var for, at jeg havde garnet på lager, fra da jeg var forhandler af deres garn.

Dagen idag, startede med noget af et dejlig skub op på humørstigen, tog en pludselig beslutning i tirsdag, om at starte op på de danske vægtkonsulenters program, har for nogle år tilbage haft stor succes, med deres program.
Desværre har jeg ikke råd til at gå der, så har fundet mit gamle materiale frem, og følger det så herhjemmefra.
Og ved du, hvad bare fra i tirsdags har jeg tabt mig 1,5 kg. Er bare så glad, tror jeg er parat nu også inde i mit lille skøre hovede. Så idag er der intet der kan slå mig ud, for jeg er bare så glad og skide stolt af, at jeg kunne tage mig sammen.
Så besluttede at fejre det, med at gå den lange tur idag, og Bertha og jeg kom da til at veje lidt ekstra på vejen hjem for der var lommerne i min regnjakke fyldt med kastanjer til min mor :-)


Tænk at alle de kunne være i min lomme.

Vejret idag er her lidt gråt og ruskende, men i mit hjerte føltes det som solen skinnede, og det var skønt at gå tur i :-)  Jeg opdagede en masse nye steder idag, hvor der bare ville være godt at samle ind til diverse juledekorationer mm. Og tænk går jo den tur flere gange men har aldrig set dem før :-)

Men sådanne er det jo, der er nye ting jeg opdager hvergang jeg går turen, selvom jeg nok må indrømme, at de sidste par gange har jeg ikke kigget så meget som idag, der har jeg bare gået og gået :-)

Håber du får en skøn og dejlig fredag.
Her skal den stå på lige hvad jeg nu finder på og har lyst til :-)
Men mon ikke det bliver noget med strik :-) 

Dette her strik, er en kommende spencer strikket på min maskine, som bare venter på at blive monteret, denne gang vil jeg forsøge mig med at strikke kraven på i hånden og se om jeg bliver mere tilfreds


Ha en skøn og dejlig dag :-)

3 kommentarer:

 1. det er da et dejligt stykke strik du har gang, en farve med knald i.. fedt du tør.

  ddv.... ja hvad skal jeg sige er selv igang med deres program, dog bliver jeg ikke vejet der med mere på grund af jeg alt for mange gange må bryde deres program på grundt af mit arbejde, hvor vi spiser sammen med børne. så jeg bruger deres grund, og fylder så op med madlog, og på den måde har jeg tabt 7 kg siden sommeren, hvilken jeg er godt tilfreds med. mit mål er at rundet 15.5 til jul...
  så kryser finger for det lykkes den her gang for dig..

  SvarSlet
 2. Er du vild en flot farve og mønsteret ser også godt ud

  Ja underlig som man kan gå eller bo i en by og ikke SE det samme hver gang,men da spændende ellers kunne det jo godt blive lidt kedeligt

  Jeg er også vild med din ternede bluse rigtig smukt

  har lige set dine kruseduller hold da helt op hvor er det flot WHAUUU

  Stort tillykke med vægttabet det er da vild så hurtig, der er da god grund til at være stolt

  ha en god weekend

  SvarSlet
 3. - Der er et eller andet med efteråret, nogle gange får man bare lyst til at smide de gamle vaner ud og få nogle andre. Som f. eks. at følge et kostprogram, som gør en glad i låget over de resultater, man opnår -og nogle endda ret hurtigt!
  - Jeg hepper her på sidelinjen, og måske gør jeg dig selskab mht til kostprogram.
  - Ha' det noget så dejligt;-)

  SvarSlet