fredag den 26. oktober 2012

En dejlig dag

Landede hjemme igen ved halv ni tiden efter en skøn og dejlig dag på kreativ messe i Fredericia.

Sidder nu med benene på bordet og summer over dagens indtryk og oplevelser.

Fik indkøbt lidt forskellige sager, men i må vente med billeder til imorgen orker ikke at tage billeder nu, tog jo afsted ved 8 tiden imorges så har jo været nogle timer på farten.

Det var vildt overvældende at træde ind i den kæmpehal og først tænkte jeg at puha det når vi da aldrig igennem på en dag, men vi nåede igennem det hele, fik rørt og set på mange ting, og snakket med mange skønne mennesker.

Jeg synes nu ikke, at jeg blev blæst væk af noget sådanne helt specielt selvfølgelig var der rigtig mange lækre sager, men synes sådanne set ikke, at der var noget helt overvældende nyt at se. Ikke noget som ikke var set før, og absolut ingen kritik.
Der var rigtig meget patchwork og dejligt at gå rundt og blive inspireret og se på alle de smukke ting de havde lavet.
Måske fordi, at den verden stadig er temmelig ny for mig, var det nok der jeg fik flest indtryk på opleveren. Synes ikke, at jeg fik det helt vilde fra striksiden. Ikke at der ikke var mange smukke og spændende ting, men ikke noget sådanne banebrydende hvis du forstår hvad jeg mener.

Nu hvor jeg både har oplevet messen i middelfart og den i fredericia, så vil jeg nu sige, at den i middelfart kunne jeg altså bedre lide. Der var en helt anden hyggelig steming på den messe. Synes lidt at der til tider var en lidt hektisk stemning på messen idag, ligesom folk havde travlt og helst bare skulle først frem. Men kan godt være, at det bare var mig der havde den oplevelse.
En anden ting var helt klart maden, den var dyr rigtig dyr nogle betalte 62 kr. for en sølle sandwich og ellers var det papmad til overpriser.
Hvis du endnu ikke har været afsted og planlægger at skal afsted så medbring for guds skyld din egen madpakke, for det andet er dog røveri, og bare pap.

Min veninde og jeg endte med at købe hver en foccasia bolle til 25 kr. og på vejen hjem stoppede vi ind og fik noget god junkfood til rimelig priser :-)

OG advarsel helt nede ved cafeen ligger en stand som sælger tasker skønne tasker. Jeg faldt pladask for en skøn grøn taske den kostede kun 200 kr. og var rigtig dejlig blød og lækker og damen vidste et tørklæde der bare passede til. Men købte den ikke. Kunne ikke bestemme mig ved godt at 200 kr. ikke at det er mange penge men kender du det, men at jeg tænkte at det var jo ikke en jeg ikke kunne leve uden vel, og tror hvis den havde været i pink så havde jeg nok købt den.
Men smuk og dejlig var den, og dem på standen kom til at kende mig ret godt for måtte forbi adskillige gange for lige at kæle den lidt og i skrivende stund sidder jeg faktisk og fortryder lidt at jeg ikke købte den, for den bare så lækker, men når pengene desværre ikke rigtig vokser på træerne for tiden og det jo snart er jul ja så blev jeg sørme lidt nærig da jeg stod der. Hvis jeg havde haft job så var den nok kommet med hjem, men det må blive en anden gang. 

Men smuk det var den så pas på derude når du vandre forbi den stand den er meget fristende.... Men lad mig sige, det er de alle skam.

Men trods at jeg havde lidt negativ omtale, så er det altså ikke fordi, at messen var dårlig og hvis jeg boede i nærheden tror jeg nu også at jeg havde kigget forbi enten imorgen eller søndag (og måske taget den smukke grønne bløde taske med hjem) for det er sørme da skønt at være omgivet af alle de skønne lækre sager....

Til dig der skal afsted så glæd dig, men husk madpakken.

Til dig der ikke har været afsted kommer der en smule billeder imorgen fik ikke taget så mange glemte tit at tage billeder og mange steder måtte man ikke fotografere.
Og du får også lov at se de ting jeg kom til at shoppe... Ærgre mig stadig lidt over tasken og også over, at jeg ikke fik taget et billede af den så du ligesom kunne se, hvor skøn og lækker den var :-)

Håber du har haft en skøn og dejlig dag.... Fik slet ikke opdaget andre bloggere på messen, var ellers i mit pink sæt..... men optaget af at gramse og se alle de skønne sager, som alle de lækre stande havde at byde på :-)
Men helt sikkert ikke sidste gang, at jeg er på den messe...

8 kommentarer:

 1. Hej Marion!
  Jeg var også på messen i dag, og fik nogenlunde de samme indtryk som du beskriver. Der var masser at kigge på, men nok ikke de store nyheder, som bare måtte med mig hjem. Jeg har været med flere år i træk, og synes generelt, at der var mere trængsel, puffen og masen, end de foregående år. Der var kilometerlange køer alle steder, når tørst og sult meldte sig.
  Men afsted skal man jo - for tænkt, hvis vi går glip af noget.... i år synes jeg det ikke:-)
  Rigtig god weekend og mange hilsner Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. ja vi kan da ikke gå glip af noget der kunne jo havde været noget helt fantastisk :-)

   Slet
 2. Jeg var til messen i går (fredag)sammen med min søster. Vi havde en ide om at når det var hverdag og første dag, så ville der ikke være så megen skubben og masen (mange mennesker). Men - puha- der var godt nok mange!
  Fik eller nogetlunde det samme helhedsindtryk af messen som du skriver.
  Og de der tasker!!!!.... jeg var helt solgt over en grøn en! Mon det er den samme vi har kigget langt efter??? Grøn, mønstret foer, lille klap foran, lynlås bagpå? Nå men jeg købte heller ikke nogen. Budgettet var ligesom brug op! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de skide penge altså hvis dog bare de hang lidt på træerne ville de sørme da ikke være så tosset :-)

   Slet
 3. Hej Marion
  Tak for din hilsen på min blog.
  Ja ærgeligt at vi ikke så hinanden, men jeg ser også kun stof og garn.
  Du skulle vist ha' købt den taske, - måske butikken har en hjemmeside (se i det gratis katalog fra Hobby Nyt - jeg lokker bare).
  Ha' en god weekend - hvordan går det med "skole-situationen"?
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det skulle jeg vist, har fundet deres hjemmeside og sidder lidt og savler :-) tænk som du kan lokke :-)

   vi har ikke besluttet noget endnu vi skal lige have en snak med skolen så har skrevet til både skoleleder og deres klasselærer og afventer så en dato for et møde nu, så må vi se hvad der sker

   Slet
 4. Hej Marion
  Jeg glæder mig til at se dine billeder
  men bor selv for langt fra Fredericia til, at jeg lige kommer forbi.
  Desuden er det også godt for mig i disse tider at undgå for mange fristelser ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. bor også langt væk men tænkte at den måtte jeg altså bare opleve :-)

   Slet