tirsdag den 2. oktober 2012

Kunst


Vil jeg nu ikke kalde det, men en dag drengene havde legekammerater hjemme overhørte jeg dem sludre sammen, og mine drenge siger til kammeraten ; du skal altså bare lige komme ind og se min mors kunst :-)
Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, for kunst er det da nok ikke bare en masse streger som jeg hygger mig rigtig meget med at sidde og tegne.
Har altid tegnet meget, og når jeg sidder og snakker i telefon har jeg altid siddet og lavet en masse krusse duller..
Så så jeg på denne lækre blog, hvordan marianne lavede sine smukke billeder, som i kan se, har hun en noget mere rolig hånd end min, men hvad mine er såmænd mest til ren terapi.

Har altid elsket at male og tegne.  Da jeg var 10 år, ændrede hele min hverdag sig rigtig meget, min familie og jeg flyttede fra Lolland til Sjælland og skulle starte helt på en frisk... Og jeg skulle jo igang med at lære en masse nye kammerater at kende. Så fik et lof blad i hånden og fik muligheden for at vælge lige hvad jeg havde lyst til.

Min kærlighed faldt straks på porcelænsmaling, hvilket viste sig at være et dejligt valg for mig, men mht. kammeraterne især dem fra min klasse ja så var det nok ikke lige det sejeste valg i deres øjne, de synes ihvertfald, at jeg var dybt underlig at jeg gik til sådanne noget.. 
Men jeg var ligeglad for jeg elskede det.

Langt de fleste ting jeg har malet står hjemme hos min mor og far, har altid foræret dem de ting jeg har malet har dog et par ting herhjemme blandt andet min første tallerken, som jeg sidder og tænker, at den må jeg da lige have fundet frem.

Denne her er en af mine sidste ting jeg lavede. Stoppede da jeg flyttede sammen med min mand, for der var simpelthen for langt til at kunne få tingene brændt. I starten pendlede jeg frem og tilbage, men til sidst var lysten der bare ikke mere. 
Også til mine kruseduller som jeg kalder dem :-)
Dagen idag skal jeg tilbringe med en skøn strikkeveninde så må hellere lige tage mig sammen og komme afsted.
Regnen siler ned, og bertha og jeg blev temmelig våde idag, men vi fik frisk luft og resten af dagen skal der bare hygges
Glæder mig :-)

Ha en skøn og dejlig dag :-)

12 kommentarer:

 1. Altså, hvor er dine kruseduller skønne og det er da kunst!!!!!! Ihvertfald i mine øjne!!! Jeg har også set Mariannes og det er en super ide at tegne på lærreder og sætte i ramme!

  Hvilken tusch har du brugt?

  Jeg har aldrig lavet porcelænsmaling, men min mor har. Både som hobby og som job, da hun i sin tid var ansat på Bing & Grøndahl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da jeg var yngre drømte jeg om at komme til at male på det kongelige, hvorfor jeg ikke forfulgte drømmen ved jeg faktisk ikke, men sådanne skulle det jo nok ikke være :-)

   Mht. tusch så har jeg prøvet lidt af hvert og den klart bedste er den marianne anbefalede som hedder posca, de er temmelig dyre, men kan godt betale sig at købe dem, da de holder meget længere end de andre og resultatet bliver også meget bedre.

   Slet
 2. hej
  du er da super til at male, det ser jo kanon flot ud...
  håber du har haft en god strikke dag med veninden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro at den var god, strikket blev der nu ikke meget af men snakket blev der så er helt øm i kæberne og hovedet, men på den fede måde :-)

   og tak for rosen

   Slet
 3. wow!!!!! siger hende der ikke kan få en tændstiks mand til at ligne en tændstiks mand.
  Det ser rigtig godt ud.
  Både krusedullerne og vasen.

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå sønnen kalder det kunst. Det er super flot...

  SvarSlet
 5. hold da op, du fik meget ud af det LOF kursus ;o)
  sikke smukke ting, du har lavet !
  var det ikke noget med en brændeovn, og så starte op igen ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. ja nu gik jeg også der fra jeg var 10 år til jeg blev omkring de 22, så skulle jo gerne kunne lidt efter det.
   Tror egentlig ikke, at jeg har lyst lige nu til at starte op igen. Lige nu er min strik, og syning og alt det andet jeg finder på egentlig nok for mig :-)

   Slet
 6. Svar
  1. ja det tror jeg ikke lige er et spørgsmål der kan svares på :-)

   Slet