fredag den 19. oktober 2012

Sahara

Er det dog ikke :-) Men den dejlige varme luft der kommer op derfra, er da ganske enkelt bare fantastisk.
Solen skinner og der er varme i dens stråler og ens hjerne bliver da næsten helt forårsbims


Sidder på terrassen med bare arme og bare tæer og tænker det kan da ikke passe for et bare et par dage siden, frøs jeg som jeg ved ikke hvad, og idag føles det næsten som sommer.
Men jeg nyder det og suger solens stråler til mig.


Og med en god samvittighed for idag er det jo fredag, fredag er vejedag, og i denne uge er der sørme da røget hele 800 g... Så nu er der 2,6 kg mindre af flodhesten :-) den følelse det gir mig er helt ubeskrivelig, men jeg er bimmelim skide glad i låget for at jeg kan og at jeg gør det. For puha alle de ekstra kg suger altså godt på energikontoen... Så nu er det bare med at holde den gode stil :-)


Også fik jeg endelig taget mig sammen til at få monteret min spencer nr. 3 var ellers meningen at der skulle ærmer på, men min dovenskab vandt, og egentlig så er jeg bare rigtig glad for de andre to jeg har lavet så hvorfor ikke bare blive ved den glæde :-)

 Og sammen med min nye cardigan ja så kan jeg da kun blive stanglækker....
Prikken over iet ville jo så været et par pink støvler, men på den anden side, så ville det nok blive lige voldsomt nok.

Mine skønne rødder er kommet hjem igen, dejligt at få dem hjem igen, de har været savnet, men jeg må nok indrømme, at jeg har nydt mine dage helt for mig selv, og nydt at om aftenen når manden kom hjem fra sin far at vi bare kunne hygge og nyde bare at været to.

Simon og jeg har netop bagt blåbærmuffins til farmand og sune kommer hjem de er taget på fisketur, til noget mandehørm. Simon ville hellere være hjemme og hygge og slappe af idag, han er godt fyldt af alle de dejlige oplevelser som mormor og morfar har disket op med i løbet af ugen. De er bare så heldige at have så skønne bedsteforældre som gider dem så meget og orker dem.

Imorgen skal jeg på kursus i maskinstrikning, det er godt nok længe siden, at jeg har været på sådanne et kursus. Glæder mig til at se såvel gamle som nye ansigter. Og ikke mindst så glæder jeg mig til at dele min glæde ved denne slags strik sammen med andre.
Det foregår i tingsted, så jeg har heldigvis ikke så langt.

Men nu må jeg vist hellere få støvet maskinen af og pakket den klar til imorgen... Og tænker jeg skal jo også lige finde garn jeg skal have med... hmm det kan godt gå hen og tage sin tid, til at beslutte hvad der skal med og hvad jeg skal lade blive hjemme :-)

Håber du får en helt fantastisk weekend8 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Super lækkert sæt du har fået kreeret ...
  Og så sejt med vægttabet ... Klap dig selv på skulderen
  Ja vejret i dag er da fantastisk ... He står alle døre og vinduer åbent ... Det er utroligt i midten af oktober:)
  Lækkert med hjemmebag ... Kunne godt lige spise sådan en muffin
  Ønsker dig godt kursus i morgen
  Knus og go weekend

  SvarSlet
 2. Det er da et super sæt du har fået bikset sammen, og ja pinkesøvler bliver nok lige i overkanten, emn sorte ville være et hit. Jeg læser med misundelse om jeres gode vejr, her har det regnet helte dagen, ikke været super koldt men bare råt. Kryder fingre for at det bliver bedre i morgen. Super flot med minus på kg kontoen, det er ikke let at tabe sig sig og slet ikke at holde ved, så godt gået.

  SvarSlet
 3. Jeg kan også rigtig godt lide sættet du har kreeret. Super lækkert!!
  Det skal du nok blive glad for.
  Vi har også haft dejligt vejr her i KBH, men nok ikke helt så varmt som hos dig.
  Bare tæer ville jeg nok ikke kunne have :-)
  Men det gælder om at nyde det man får!!!!!

  SvarSlet
 4. hej
  ja det er med at nyde det gode vejer når det er der, og du har helt klart forståde det, bare tær og ude liv. fedt.

  hip hip hurra hvor er det flot med dit vægt tab, for hver g der forsvinder er du tææter på dit ønske om en slank krob. huske på det om du skulle møde modstand... jeg syntes du er sej.

  SvarSlet
 5. hej Marion
  Tillykke med vægttabet :o)
  800 gram her og 800 gram der - pludselig er du i en ny og forandret udgave :o)
  og med hensyn til vejret ... nu er det jo lige sådan, at en anden en bor i Nordjylland, hvor det har regnet og været gråt hele dagen :o(
  men det skulle klare op her til i morgen.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Sjovt, den anden dag skrev du en kommentar et sted om regn og kulde, mens jeg havde nydt en kold men solrig dag. Idag har her godt nok været lunt men regn i stride strømme. Det har været mørkt som om der slet ikke har været tændt for dagen og sidst på dagen kom tågen snigende. Jeg bor på Silkeborg egnen. Det lyder skønt med kursus i maskinstrik. Jeg skal arbejde hele weekenden, men søndag aften starter min ferie. Så står den på vesterhav, sommerhus og masser af ufo strik.

  Godt gået m de 800 g sikke en dejlig måde at starte weekenden på.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot med de 800 gram Marion, du er for sej og bestemt ikke nogen flodhest, snarere en sild, hvis vi skal blive i dyreriget.
  Kjolen er superflot og cardiganen er lige prikken over i'et. Pink støvler er måske for voldsomt, men sorte kunne godt gå an, eller måske pink sko.
  Rigtig god weekend til dig og dine poder.

  SvarSlet
 8. stort tillykke med vægttabet det er sku flot

  og ja du kan da kun blive stanglækker som du skriver sikke et flot sæt PiiiiFT

  SvarSlet